Ketvirtadienį gimtadienį švenčianti Simona sako visiškai nesureikšminanti skaičių – svarbiausia, koks jausmas yra viduje.

„Dar prieš kelias dienas juokiausi, kad jaučiuosi užstrigusi ties 30-aisiais metais”, – šypteli moteris.

Tiesa, šiemet Simona nusprendė paminėti gimtadienį – visus bičiulius sukvietė į sodybą.

„Įprastai mane nustebina draugai – jie surengia gimtadienio šventę. Tačiau šiais metais nusprendžiau, kad mažą šventę noriu padaryti pati. Artimiausius draugus pakviečiau į sodybą”, – sako prekės ženklo „Nunu“ įkūrėja.

Paklausta, ko norėtų sau palinkėti asmeninės šventės proga, Simona nedvejoja – norėtųsi daugiau laiko būti čia ir dabar.

„Taip pat norėčiau jaustis dar labiau atsipalaidavusi – mažiau streso, mažiau lėkimo, vertimosi per galvą, – teigia S. Nainė ir priduria, kad paskutiniu metu pastebi savyje nemažai pokyčių. – Didžiausias jų – branda. Taip pat nebenoriu niekam įtikti ar patikti. Tapau pastovi, žinau, ko noriu iš gyvenimo, esu išsigryninusi save.“

Žinomą moterį galima pamatyti įvairiuose amplua – ji ne tik kuria savo drabužių liniją, bet ir veda laidas, dalyvauja projektuose, aktyviai reiškiasi socialinėje erdvėje.

„Aš visada turiu daug planų. Svajonių – taip pat. Tačiau apie svajones garsiai kalbėti nemėgstu, – šypteli Simona. – Daugiausiai savo laiko skiriu prekiniam ženklui „Nunu". Labai džiaugiuosi, kad turiu širdžiai mielą darbą ir noriu jį toliau puoselėti.”

Anksčiau su grupe „Pinup girls“ ant scenos lipdavusi S. Nainė šiandien prisipažįsta, jog kartais pasiilgsta muzikos.

„Tačiau aš esu už tai, kad reikia laiku nulipti nuo scenos. Tikiu, kad šis mano sprendimas buvo labai tinkamas, – sako drabužių kūrėja. – Manau, kad jei kažkada dar dainuosiu, tai labiau savo malonumui. Man labai patinka ne tik muzikinė veikla, bet ir laidų vedimas. Galbūt sugalvosiu kažką naujo šioje srityje.”

Apie ateitį Simona kalbėti vengia – pasak moters, prisisvajoti galima daug, tačiau realybė nuo svajonių dažnai ženkliai skiriasi.

„Aš mėgstu stabiliai stovėti ant žemės. Žinau tik viena – kad ir po dešimties ar dvidešimties metų aš būsiu ta pati Simona. Tik dar brandesnė savo vidumi”, – šypteli šiandien 32-ąjį gimtadienį švenčianti moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)