„Stengiuosi mąstyti pozityviai. Geriu daug vitaminų ir mineralų. Per dieną suvartoju padidintą dozę vitamino C turinčių vaisių ir daug daržovių. Organizmą stiprinu ir eteriniais aliejais.

Skonio ir kvapo vis dar nejaučiu. Toks keistas jausmas, kai tai, kas tarsi buvo savaime suprantama, dingsta. Norisi daugiau gulėti. Tačiau yra vaikai, tad dienos rūpesčiai niekur nedingsta. Tikiuosi jie didvyriškai atsilaikys prieš virusą. Džiaugiuosi, kad nieko neskauda. Tikiuosi greit pasveikti. Tik vasaros gaila. Bet ką padarysi. Gerai, kad turiu jėgų knygą skaityti, tad skirsiu tam laiko“, – sakė atlikėja.

Vaistų medikai Agnei neišrašė, tačiau jų vartoti nėra priežasties – termometras rodo normalią temperatūrą. Ji sako jaučianti tik bendrą silpnumą. Paklausus, kur galėjo užsikrėsti virusu, Agnė įvardinti negalėjo.

„Neįsivaizduoju, kur galėjau jį pasigauti. Sunku pasakyti. Vieni žmonės nešioja ir net nejaučia jo. Ir man pačiai jis prasidėjo – nežymiai. Tiesiog vieną rytą pajutau, kad neužuodžiu eterinių aliejų kvapų. Sunku pasakyti, kada tiksliai prasidėjo. Šalia viruso dar ir peršalimai paprasčiausi egzistuoja, todėl iš karto simptomus atsekti sunkoka“, – komentavo A. Sabulytė.

Agnė Sabulytė

Apie tai, kad sulaukė teigiamo Covid-19 testo rezultato, dainininkė šeštadienį pranešė socialiniame tinkle.

„Covid-19 palietė ir mane. Vakar gavau teigiamą testo atsakymą. Kreipiuosi sąmoningai į savo partnerius, draugus, su kuriais pastarosiomis dienomis buvome susitikę, būkime atsakingi, pasidarykime testus, net jei ir nejaučiate simptomų, kad neplistų virusas.

Jaučiuosi neblogai, tik kvapo ir skonio visiškai nejaučiu, šiek tiek jėgų nėra. Bet viskas išgyvenama! Svarbiausia išlaikyti ramybę visose situacijose! Vaikai jaučiasi puikiai, jiems nenustatė viruso – tas svarbiausia. Gaila turiu sustabdyti kūrybinę veiklą, bet tikiu, kad viskas, kas ateina, atneša kažkokią pamoką. Saugokime vieni kitus!“ – feisbuke rašė žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)