Šeštadienį paaiškėjo, kad teigiamo Covid-19 rezultato sulaukė ir direktoriaus pavaduotoja Jurgita Skiotytė-Norvaišienė.

„Taip, tai yra tiesa. Daugumai su manimi bendravusių žmonių šiuo metu atliekami tyrimai. Jos rezultatas buvo teigiamas.

Ji jaučiasi labai blogai. Šiuo metu ji yra ligoninėje ir ją ten laikys. Tikėkimės, kad per dešimt dienų jos sveikata nepablogės“, – „Delfi“ sakė J. Sakalauskas.

Žinią „Delfi“ patvirtino ir pati J. Skiotytė-Norvaišienė.

„Jaučiuosi gana prastai, esu ligoninėje, bet ir toliau vykdau savo pareigas ir darbus. Kolektyvas didelis, skambučių nemažai, spręstinų klausimų – taip pat nemenkai, tad, kiek galiu, tiek stengiuosi padėti kolegoms“, – „Delfi“ sakė Jurgita.

Vardindama juntamus simptomus, moteris sakė jaučianti kylančią temperatūrą, kuri malšinama paracetomoliu, didžiulius galvos ir nugaros skausmus. Jos būklė yra vadinama vidutiniška.

„Aišku, nereikia atmesti fakto, kad galvą man skauda ir dėl didžiulės patiriamos įtampos“, – pažymėjo pašnekovė.

Moteris sakė, kad tiek ji, tiek generalinis direktorius simptomus pradėjo jausti panašiu metu.

„Mes kartu važiavome į „Skrajojančio olando“ spektaklį Klaipėdoje. Sakėme, kad tikriausiai mums – psichosomatika, nes visi jaučiamės panašiai.

Visiems lyg truputį skaudėjo galvas, truputį norėjosi kosėti. Na, žodžiu, buvo juntami visi aprašomi simptomai. Matavausi temperatūrą kiekvieną dieną, tačiau jos nebuvo nei trečiadienį, nei ketvirtadienį vakare. Paskui dar skaudančia galva atėjau į darbą. Na, o vakar man sukilo temperatūra. Tuomet ir kreipiausi dėl tyrimo“, – pasakojo pašnekovė.

J. Skiotytė-Norvaišienė sakė, kad iš karto sulaukusi teigiamo testo ji buvo paguldyta į ligoninę, o reikalingus daiktus saugiai perdavė draugai.

„Mano vyras šiuo metu yra saviizoliacijoje. Jis surinko daiktus, viską dezinfekavo“, – sakė moteris.

Ligoninėje prižiūrimai pacientei yra statomos lašelinės – lašinamas kalis širdžiai stiprinti ir kiti papildomi skysčiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)