Laidos vedėjas Mantas Katleris nepraleido progos pašnekovo pasiteirauti apie praėjusiais metais nuaidėjusį skandalą, kuomet socialinius tinklus pasiekė vaizdo įrašas, kuriame atlikėjas „KOK'80 World series 2019 & MMA Bushido Hero's“ renginio užkulisiuose koneveikia kovotoją Arnoldą Misevičių.

E. Dragūnas neslėpė, kad girdėti nuomones, jog tokiose situacijose jis atsiduria dėl narkotikų, jam nemalonu.

„Nuo seno stebiu šitas kovas. Aš remiu tą sportą. Tikrai buvo momentų, kai „trūkęs“ išeinu ir sakau: „Kas laimės – tam dešimt štukų“. Paskui man paskambina, sako: „Laimėjo visi“. Šitas sportas atima labai daug jėgų, sveikatos. Kai pagalvoji, kad už kovą kovotojai gauna tris šimtus eurų. Kovotojai nekenčia krepšininkų (juokiasi.).

Man labai nepatinka tas dalykas, kad sako, jog aš vartoju narkotikus. Aš jį (A. Misevičių, red.) pirmą kartą tada pamačiau, mes nebuvome draugai. Paskui mačiau jo kažkokį interviu ir užsimąsčiau apie mūsų jaunimo auklėjimą. Pykau, galvojau – jei reikėtų, būtų sutvarkyta. Aš niekada nesėdėjau ir nesėdėsiu su juo prie vieno stalo“, – įsitikinęs Selas.

Egidijus patikino, kad jau kurį laiką nevartoja alkoholio, kuris, anot atlikėjo, neretai tampa jo priešu. „Šitie nemalonumai yra tiktai alkoholio poveikis“, – kalbėdamas apie skandalingus įvykius, sakė Selas.

Pašnekovas prisiminė ir vaizdo įrašus, kuriuose jis buvo įamžintas neblaivus. „Kiekvieną kartą pergyvenu dėl tų dalykų. Paglosto tik tai, kad tai atneša pinigus. Tačiau iš esmės – nieko gero“, – atviravo E. Dragūnas.

Egidijus Dragūnas

Laidos vedėjui palietus temą apie ne vieną kartą jo rengtus „atsisveikinimo koncertus“, publika nusijuokė, tačiau Selui, panašu, tai nėra tokia linksma tema. 1992 metais karjerą pradėjęs Egidijus prakalbo ir apie buvusią širdies draugę.

„Išėjus iš namų mano draugei, radau dešimt sukonspektuotų psichologinių knygų, kuriose rašoma, kaip man reikėtų elgtis. Man buvo sunkus laikas. Bet, žinokite, aš manau, kad iš tiesų mano karjerai jau saulėlydis. Tikiuosi, kad surengsime ir trisdešimtmečio koncertą, bet gi žmonės tiek negyvena“, – susimąstė E. Dragūnas.

Bene jautriausia vakaro tema Egidijui tapo jo sūnus Deividas. Paklaustas, ar jaučiasi geru pavyzdžiu savo sūnui, Selas pirmiausia prakalbo savo tėtį.

„Dabar atsiminiau savo tėtį. Mano tėvas praeityje buvo didelės statybinės kompanijos prezidentas, kuriam pats Brazauskas savo laiku buvo įteikęs medalį. Jis pastatė daug pastatų, renovavo net Rotušės aikštę, Katedros skverą. Mano tėvas šiandien išvažiavo į Palangą. Daviau jam raktelius ir pasakiau: „Pasiimk mano „mersą“ ir gerai pailsėk“.

Aš suprantu, kad mano sūnus yra aš. Jis ateityje bus manimi. Stengiuosi būti jam pats geriausias tėvas, draugas, brolis. Viskas. Tiesa, šiandien jis čia neatvažiavo, nes sakė, kad tu (kreipėsi į laidos vedėją M. Katlerį, red.) keikiesi. Dabartiniai trylikamečiai to netoleruoja“, – prieš sumušant su M. Katleriu kumščiais kalbėjo šalies scenos žvaigždė.

Dar viena jautri tema – draugai. E. Dragūnas sakė nemažai jų šiuo metu pasigendantis.

„Pastaruoju metu man gaila, kad praradau kai kurios draugus. Kartais jų trūksta. Turėjau tikrai ne vieną gerą draugą ir nutrūko bendravimas“, – kalbėjo pašnekovas.

Nors juokavo, kad jo „širdis kaip kopūstas – visiems po lapą“, vis tiktai didelė užuovėja jam – sužadėtinė Kotryna Kozlovaitė. Modelis stebėjo savo būsimą vyrą kartu su kitais žiūrovais – opertatorius ne vieną kartą priartino jos veidą stebėdamas reakciją į kai kuriuos Selo pasisakymus.

Egidijus Dragūnas ir Kotryna Kozlovaitė

Pavyzdžiui, pasiteiravus, kokį jį Kotryna mato namuose, E. Dragūnas nutarė pašmaikštauti: „Man patinka tvarka. Mano hobis – žolės šienavimas. Turiu traktorių. Antras – žolės džiovinimas, o trečias – rūkymas“.

E. Dragūnas prisipažino, kad jiedu su Kotryna jau buvo suplanavę vestuves, tačiau planus sujaukė karantinas.

„Dėl to ir neįvyko. Aš norėjau švęsti ne čia, o mano...“, – dairydamasis sužadėtinės tarp žiūrovų kalbėjo Selas.

Apie tai, kad pora susižadėjo, Sel‘o gerbėjai sužinojo, kai įpusėjus M.A.M.A 2019 apdovanojimų ceremonijai, jiedu užlipo ant scenos ir Kotryna parodė įspūdingą sužadėtuvių žiedą.

Egidijus jau tada paskelbė, kad ruošiasi vestuvėms. Tiesa, ši žinia gerbėjams buvo tokia pat netikėta, kaip ir tai, kad pora renginyje pasirodė kartu. Juk dar spalio pabaigoje E. Dragūnas buvo pranešęs apie skyrybas su mylimąja.

Dainininkas socialiniame tinkle publikavo jųdviejų nuotrauką ir prie jos parašė: „Kad niekam nekiltu klausimu abipusiu susitarimu mes jau ne pora. Ačiū, buvo nuostabus laikas!“

Anksčiau E. Dragūnas palaikė ilgalaikius santykius su atlikėja Eleonora Sebrova. Jie buvo ir susižadėję, tačiau vestuvės taip ir neįvyko. Po daugiau nei dešimtmečio jie nutrūko ir vėliau savo nesutarimus buvę mylimieji aiškinosi teisme.

Dar prieš kurį laiką viešėjęs „Delfi TV“ studijoje E. Dragūnas taip pat pasakojo apie tuomet neseniai prasidėjusius santykius su modelius K. Kozlovaite. Tuomet paklaustas, ar tarp jo ir Kotrynos jaučiasi metų skirtumas, Egidijus tikino, kad nesijaučia esantis senas.

„Tarp mūsų yra 19 metų skirtumas. Aš to tikrai nejaučiu. Tačiau iš pradžių man buvo kažkoks kompleksas", – prisipažino jis.

Dainininkas pasakojo, kad vis dažniau iš aplinkinių išgirsta klausimą – kada vestuvės?

„Būtinai. Tikrai būtinai bus. Aš vis nerandu tos drąsos. Galvoju, Dieve, kokia ji graži. O jeigu kažkas drąsesnis už mane suskubės pirmas? Tad aš pasistengsiu paskubėti", – sakė atlikėjas.

Jausmų Kotrynai Selas nebeslėpti pradėjo 2017 m. vasarą. Iš pradžių dalijosi naujos širdies daugės nuotraukomis, o rugpjūtį, naujojo TV3 televizijos sezono pristatymo vakarėlyje kartu su Kotryna ir sūnumi Deividu fotografams pozavo prie sienelės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)