Žinoma moteris teigia, kad šiuo metu su buvusiu vyru bendrauja tik su vaiku susijusiais klausimais – be jokių asmeniškumų.

„Gabrielius visada noriai važiuoja pas tėtį. Tai reiškia, kad jų ryšys – labai geras. Tačiau aš stebiu vaiką, o jeigu vaikas laimingas – laiminga ir aš“, – šypteli M. Kvietkutė.

Tuo tarpu atvirauti ar išreikšti savo nuomonę apie Andriaus ir dabartinės jo mylimosios Erdvilės santykius Monika nelinkusi – moteris teigia, kad tai yra tik jų reikalas. Tačiau buvusiam vyrui palinkėtų įvertinti mylimąją.

„Galiu tik pasakyti, kad Erdvilė yra šauni mergina. Negaliu pasakyti apie ją nei vieno blogo žodžio. Ji rūpinasi Gabrieliumi, leidžia laiką drauge su juo, – tikina M. Kvietkutė. – O dabar svarbiausia, kad Andrius tai įvertintų. Tikiuosi, kad jiems viskas bus gerai.“

Delfi primena, kad kalbos apie E. Pilvinytės nėštumą ėmė sklisti po to, kai ji staiga socialiniuose tinkluose pradėjo domėtis vaikų temomis, įstojo į specialias grupes, būsimų mamų bendruomenes ir t.t.

Kiek anksčiau apie galimą būsimą vaikelį kalbintas A. Šedžius žiniasklaidai teigė, kad tokios dovanos jis labai lauktų.

„Aš tai norėčiau, bet žmogus gali norėti daug ko, esmė, kad viskam vadovauja Dievas, kuris ir sprendžia, kam tokia laimė gali nusišypsoti“, – mįslingai kalbėjo jis.

A. Šedžiaus ir gerokai jaunesnės E. Pilvinytės santykiai į viešumą išlindo pernai, kai buvęs Seimo narys dar skyrėsi su savo tuometine žmona Monika Kvietkute.

Kurį laiką gyvena drauge Apie santykius su Erdvile Pilvinyte Andrius Šedžius ilgą laiką nebuvo linkęs atvirauti, tačiau karantino metu, bendraudamas su Delfi, verslininkas ėmė ir išsipasakojo, kaip pasikeitė jo gyvenimas, kai prieš kelerius metus Airijoje į jį įžengė dvigubai jaunesnė mergina.

Interviu metu pašnekovas neslėpė fakto, kad jis ir Erdvilė gyvena kartu, be to, prabilo apie tai, kaip jų santykius paveikė buitis ir ar sulauksime judviejų vestuvių.

Pernai žiniasklaidoje mirgėjo naujienos apie tai, kaip dar nesibaigus skyrybų procesui su buvusia mylimąja Monika Kvietkute Andriaus gyvenime atsirado kita moteris – 21-erių E. Pilvinytė, kuri Delfi portalui itin atvirai papasakojo, kas vyksta tarp jos ir verslininko.

Ji prisipažino esanti naujoji 44-erių žinomo vyro mylimoji, papasakojo apie judviejų pažintį Dubline, rimtus santykius, gyvenimą kartu ir A. Šedžiaus meilės prisipažinimus.

Šiandien poros gyvenimas kiek ramesnis – jiedu dalijasi bendra buitimi ir gyvena kartu Šiauliuose. Nors Andrius šių santykių jau nebeslepia nuo visuomenės, pasiteiravus, kaip jie sutaria karantino metu ir ar dėl to nekilo pykčių, A. Šedžius nusijuokė.

„Na, kaip čia pasakius, – su šypsena tarė jis ir tęsė. – Jei rimtai, esu taikus žmogus ir su niekuo nesipykstu. Apskritai stengiuosi neturėti jokių konfliktų.“

„Gyvename kartu, ką jau dabar daryti. Yra toks rusiškas posakis, reiškiantis, kad gyventi reikia, bet gyventi nėra su kuo, tai ir gyvename, su kuo papuola“, – pridūrė pašnekovas.

Paaiškinus, kad toks posakis gali kiek užgauti Erdvilę, nes ji atrodo labai jį įsimylėjusi, Andrius surimtėjo.

„Ji įsimylėjusi. Bet meilė, būna, praeina. Gyvenimas pilnas rūpesčių. Labai lengva mylėti ir būti geram, kai neslegia jokia atsakomybė ar kiti sunkumai, o kai tokių atsiranda, dažnai viskas pasikeičia“, – pasakoja vyras. Pasiteiravus, kodėl apie šiuos santykius A. Šedžius kalba gana ribotai ir nedažnai, buvęs Seimo narys neneigė, kad tai – sąmoningas jo žingsnis. „Aš savo gyvenime jau turiu patirties, todėl į tuos santykius nepuolu stačia galva. Nei skubu juos viešinti, nei jais džiaugtis“, – paaiškina pašnekovas.

Prižiūrėti sūnų ar smagiai praleisti laiką kartu su juo Andriui padeda ir Erdvilė. Pasak pašnekovo, vaiko ir jo mylimosios santykiai yra puikūs.

„Labai džiaugiuosi, kad ji puikiai sutaria su Gabrieliumi. Jie taip smagiai žaidžia, kad net pajuokauju (tik nežinau, ar skaitytojai tinkamai supras ir dėl to manęs nepasmerks)... Pajuokauju, kad jie, būdami artimesnio amžiaus, lengviau sutaria, – nusijuokė Andrius. – Pavyzdžiui, jie guli ant lovos ir girdžiu, kaip sūnus šaukia: „Baik, Erdvile!“ Aš skubu žiūrėti, kas vyksta, pasirodo, jie žaidžia „Roblocks“ žaidimą ir Erdvilė pirma virtualiai užbėgo į kažkokį kambarį. Šioje situacijoje net ir tėtis lygiuotis negali. Jie – tikri draugai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (269)