Šventėje dalyvavo dainininkė Natalija Bunkė, muzikos kūrėjas Jonas Nainys su žmona, dizainere Simona, operos solistas Merūnas Vitulskis su žmona, plius dydžio drabužių salono įkūrėja, Erika ir kiti.

Draugams Liepa ir Evaldas pagelbėjo renkant dovanas. Įsimylėjėliai nepageidavo nei prabangos prekių, nei gėlių puokščių – ruošęsi pradžiuginti sutuoktinius, buvo paprašyti nebent atnešti po auką beglobių gyvūnų prieglaudai.

„Nusprendėme, kad mums nelabai reikalingos dovanos, be to svečiai dažnai išleidžia daug pinigų gėlėms, kurios greitai nuvysta ir yra išmetamos. Kadangi esame prijaunčiantys gyvūnams ir jų prieglaudoms, nusprendėme užuot priiminėję dovanas rinkti pinigus, kuriuos skyrėme pašaro pirkimui“, – kalbėjo pašnekovė.


Pašaro už surinktas aukas įsigyta išties nemažai – pora džiaugiasi, kad prieglaudos komanda kurį laiką galės lengviau atsikvėpti. Nors, kiek iš viso buvo surinkta pinigų, Liepa neatskleidžia, tačiau prasitaria, kad paaukota keturženklė suma.

„Mes tikrai neprašėme būtinai aukoti pinigų. Tiesiog buvo nemažai klausiančių, ką atsinešti, ką dovanoti. Todėl visiems atrašėme, kad, jeigu planavo kažką pirkti, tegu to nedaro ir vietoje to prisijungia prie aukų prieglaudai. Nebuvome nurodę jokios sumos, svečiai galėjo iš viso neaukoti, jeigu nenorėjo. O sumos buvo labai skirtingos – kas atnešė dvidešimt eurų, kas šimtą ar du šimtus. Kiek surinkome, tiek ir paaukojome“, – patikino dainininkė.

Asociacijai „Gyvūnų užuovėja“ pašaro Norkevičiai paaukoja bent kelis kartus į metus. „Aišku, nepripirksi kaskart kalno maisto – paskaičiuojame, kad ir mums liktų pinigų“, – nusijuokė Liepa.

Šįkart atvežę dovanų, sutuoktiniai, kaip ir kaskart, buvo pasitikti džiugiai.

„Jiems išsilaikyti labai sunku, nes prieglauda yra ne viename iš didžiųjų šalies miestų, o Šilutės rajone. Jiems gauti paramą yra sudėtinga, sąlygos nedžiugina, o ir gyvūnų – daug. Savanoriai dirba kaip įmanydami, tad, pamanėme, kodėl neprisidėjus“, – pasakojo atlikėja.

Su prieglaudos savininke Andželika Bajorinaite žinoma dainininkė susipažino, kai šalį sukrėtė skandalas, kuomet Žygaičių seniūnijoje, Trumpininkų kaime, bulvių laukuose buvo rastas prie būdos prirakintas šuo, kurį šeimininkai čia buvo palikę šernams baidyti.

„Jie labai kovojo su šuns, kurį paskui priglaudė prieglaudoje, savininkais. Tuomet susipažinome ir pradėjome bendrauti. Vienaip ar kitaip visų tų šunų istorijos yra skaudžios – iš gerų rankų jie ten nepatenka“, – pažymėjo dainininkė.

Liepa, su vyru Evaldu savo namuose auginanti Šikoku veislės šunį Riku, svajoja apie dar vieną augintinį, kurį, esant palankioms sąlygoms, tikisi priglausti iš prieglaudos.

„Jeigu viskas gerai gausis, ateityje tikrai pasiimsime keturkojį iš prieglaudos. Kol kas, turime vieną augintinį, kuriam irgi reikia daug priežiūros. Na, o aš dėl savo darbo grafiko savaitgaliais ne visada galiu padėti vyrui jį prižiūrėti. Tai vis dėlto yra įsipareigojimas ir tokius sprendimus reikia priimti atsakingai. Nesinori sudaryti didžiulių problemų nei naujam augintiniui, nei sau patiems“, – komentavo atlikėja.


Evaldas ir Liepa susituokė 2015 metų liepos 25 dieną. Trejais metais vyresniam mylimajam dainininkė „taip“ ištarė Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje. Jaunąją prie altoriaus lydėjo tėtis. Prieš žengdama bažnyčios vidun nuotaka pravirko. „Žinojau, kad taip bus, bet tai – džiaugsmo ašaros“, – sakė Liepa.

Nuotakai žengiant altoriaus link skambėjo gyvai Evelinos Sašenko atliekama daina „You Raise Me Up“. Po ceremonijos svečiai buvo pakviesti į šventoriuje laikinai pastatytą palapinę, kur kėlė taures už šeimos laimę ir vaišinosi vasariškais desertais. Prieš priimdami sveikinimus, jaunavedžiai pabendravo su žiniasklaidos atstovais.

„Labai gerai jaučiamės. Ši diena buvo labai laukta. Vestuves pradėjome planuoti tiek seniai ir atrodė, kad ši diena niekaip neateina. Šiandien ir juokiausi, ir verkiau visas emocijas patyriau. Šios dienos gyvenime nepamiršiu ir visada prisiminsiu šią akimirką bažnyčioje. Esu be galo laiminga, kad šalia manęs yra toks nuostabus žmogus, mano oficialus vyras. labai džiaugiuosi“, – iškart po ceremonijos sakė Liepa, pasirinkusi Norkevičienės pavardę.

„Abu esame lavai laimingi. Dabar yra mūsų tikroji pradžia“, – jai antrino E. Norkevičius.

Nuotaka neslėpė, kad ceremonijos metu ašarą nubraukė ir ji, ir jos išrinktasis. „Kaip pamatęs tokią nuostabią žmoną nenubrauksi ašaros? Tai laimės ašaros!“, – sakė garsios merginos išrinktasis.

Nuotaką džiaugėsi, kad svarbią dieną prie altoriaus ją palydėjo tėtis: „Aš su tėčiu nuo pat vaikystės jaučiu labai stiprų ryšį“. Liepa taip pat džiaugėsi, kad į šventę atvyko visi svarbiausi ir artimiausi žmonės – giminės ir draugai.

Vestuvinę suknelę Liepai sukūrė dizainerė Aina Zinčiukaitė. Savo idėjomis prisidėjo ir Olga Filatova-Kontrimienė. Vestuviniams žiedams Liepa ir Evaldas panaudojo tėvų ir senelių aukso dirbinius.

E. Norkevičius gražuolei dainininkei pasipiršo 2014 metų rugpjūčio pabaigoje, kuomet pora viešėjo Paryžiuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)