Apie tai savo draugams ir gerbėjams jis pranešė savo „Facebook“ paskyroje.

„Pakeliui į Liepoją...Dabar žinau, kaip atrodo katastrofos. Ačiū Dievui, visi keleiviai gyvi ir beveik nesužaloti“, – rašė dizaineris.

Nuotraukoje matyti ant šono apvirtęs autobusas su išdužusiais stiklais.

Žinią apie įvykusią avariją portalui Delfi patvirtinęs dizaineris pasakojo, kad viskas įvyko staigiai ir netikėtai.

„Susidūrėme su mašina, o mūsų atobusas, kuriuo iš Klaipėdos vykome į Liepoją, apsivertė. Iš tiesų – gana baisiai. Vieną moterį išvežė į ligoninę – berods, jai nubrozdino ausį, kitiems viskas lyg ir gerai. Tai mums pasisekė, – sako Aleksandras. – O toliau važiavo sunkvežimis, tai įsivaizduokite, kuo tai galėjo baigtis.“

Kokia įvykusios avarijos priežastis, žinomas vyras įvardinti negali. Pasak jo, tai – policijos darbas.

„Tačiau tiems, su kuriais susidūrėme, galėjo baigtis ir ne taip gerai. Nežinau, kas konkrečiai jiems nutiko, bet greitoji atvyko greitai. Stengiausi nė nežiūrėti, – teigia Aleksandras. – O mes iš autobuso per langus lipome 20 minučių. Su evakuacija – tikra tragedija. Jei būtų kas nors užsidegę, visi būtume tiesiog sudegę. Pirmiausiai apvirtus vyrai per langą iškėlė autobuse buvusį vaiką.“

Vyro teigimu, apvirtusio autobuso vairuotojas buvo šoko būsenoje, o keleiviai daužė langus ir bandė išlipti.

„Viskas atrodė lyg kine apie katastrofas. Labiausiai norėčiau atkreipti dėmesį į autobusų vairuotojų kompetenciją – juk aiškiai matyti, kad nėra buvę jokių apmokymų, ką daryti ir kai elgtis tokiu atveju“, – sako A. Progrebnojus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)