Neseniai savo vardo prekės ženklą pristačiusi K. Meschino prisipažino, kad nėštumas nėra lengvas etapas.

„Mane nuolat pykina, – sakė mergina. – Taip pat ant rankos pirštų galėčiau suskaičiuoti, kiek dienų nėštumo metu neverkiau. Ne dėl to, kad liūdžiu – tiesiog tapau labai jautri.”

Vaikelis, pasak Karolinos, buvo planuotas, tad būsimiems tėvams šoko nebuvo.

„Jam tai nebuvo naujiena. Tai neatsitiko netyčia, – sakė influencerė. – Mes paaukojome daug, kad galėtume būti kartu, tad kai apsigyvenome drauge sausio mėnesį, supratome, kad tai nėra trumpalaikiai santykiai. Net esame gimę tą pačią dieną. Nusprendėme, kad jei jau taip nutiks, tai nutiks. <...> Mes vaikelio norėjome. Tačiau kai pamatai tas dvi juosteles, nebūna taip, kaip visą laiką įsivaizduoji.“

Žinoma mergina papasakojo ir apie tai, kaip į džiugią žinią apie nėštumą reagavo būsimas vaikelio tėtis, Karolinos mylimasis Dominykas.

„O kai pasidariau testą, prasidėjo isterija, ėmiau verkti. Dominykas, nieko nesuprasdamas, labai išsigando, – juokėsi K. Meschino. – Tuo momentu išsigandau ir aš, nes supratau, jog viskas vyksta realiai. Jis galvojo, kad man panikos priepuolis. Kai pasakiau, kodėl verkiu, ėmė iš manęs juoktis.“

Ankstesnius savo santykius gana viešai demonstravusi mergina šįkart – gerokai atsargesnė. Karolina teigė, jog galbūt nebūtų buvę jokio skandalo ar nesusipratimų, jei apie skyrybas būtų pranešusi anksčiau. O su Dominyku jie buvo pažįstami jau kurį laiką.

„Prieš trejus metus švenčiau savo gimtadienį su draugais. Tuo metu buvo labai populiari daina „Kevinas Durantas“. Mokėjome ją mintinai. Vienas draugas, dalyvavęs gimtadienyje, sako: „ei, aš pažįstu jį, tai Dominykas, mano draugas iš Kauno“. Skambinome jam naktį ir kvietėm atvažiuoti padainuoti. Jis, pamenu, sakė: „ne, nebent sumokėsit, nes šiandien ir mano gimtadienis“, – prisiminė Karolina. – Paskui sugalvojau įrašyti dainą, o jo muzika man labai patiko. Parašiau žinutę, po penkių minučių susitikom.“

Influencerė kalbėjo ir apie būsimas vestuves – iki gimstant vaikui pora susituokti nežada, tačiau įsivaizduoja, kaip turėtų atrodyti judviejų šventė.

„Kol kas vestuvių neplanuojame. Manau, kad jos bus negreitai. Noriu būti plona ir gerai atšvęsti, – juokėsi Karolina. – Tačiau žinome tiek, kad jose tikrai nebus jokių žurnalistų. Visų telefonų ekranai bus užklijuoti. O vestuvės bus prie jūros – Nidoje arba Italijoje.“

Italijos ir Australijos pilietybes turinti mergina yra pagalvojusi ir apie būsimą pavardę – ji rinktųsi ne lietuvišką tradicinį, o tarptautinį variantą.

„Man egzotiškai skamba Karolina Meschino-Ježerys, - atskleidė Karolina. – Na, arba Ježerė. Ježeriene būti nenorėčiau.“

Tiesa, Karolinai šiuo metu veiklos netrūksta – ji ne tik rūpinasi savo prekės ženklu ar asmenine „Instagram“ paskyra, bet ir įsirenginėja studiją ir naują, ką tik įsigytą butą.

„Dabar mes esame visiškame taupymo režime – vien stresas, kai turėčiau būti rami ir atsipalaidavusi. <...> Dabar įsikūrinėjame studiją, kurioje dirbsiu, taip pat tikriausiai Dominykas čia įsikurs savo studiją, – atviravo Karolina. – Taip pat su Dominyku nusipirkome butą. Ten – visiškai tuščia erdvė, kurią dar reikės įsirengti. Kiekvieną plytelę, kiekvieną detalę deriname patys.“

Žinoma mergina kalbėdama buvo atvira – ji atskleidė ir tikslią planuojamą judviejų su Dominyku kūdikio gimimo datą.

„Kol kas prognozuojama vaikelio gimimo data – sausio 11 diena”, – šyptelėjo Karolina.

Laidos pabaigoje įvykusio šou metu būsima mama atskleidė paslaptį, kurios su nekantrumu laukė visi Karolinos gerbėjai – ji ir jos mylimasis Dominykas ant rankų sūpuos dukrytę.

Daugiau – laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“, kurie žiūrovams bus prieinami jau kitą savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)