„Noriu su Jumis pasidalinti šiuo metu pačiu brangiausiu įvykiu mano gyvenime. Iš Dievo gavau dovanų – prieš kelias dienas man gimė dukrytė. Esu be galo laimingas ir dėkingas. Tai jau ketvirtas vaikas mūsų šeimoje. Būkit palaiminti, būkit laimingi, koks aš esu šiuo metu! Tikriausiai su jumis koncertuose matysimės dar rečiau, bet tas mažas akimirkas vertinsime dar labiau. Tikiu tuo. Šia žinia su jumis norėjau pasidalinti pirmasis, nes esate man labai brangūs. Ačiū už palaikymą! Šviesiai, Mantas“, – rašė dainininkas.

Mantas ir Ieva susituokė 2002 metais. Pora augina dar tris vaikus – 2011-ųjų vasarį gimusį sūnų Herkų, 10-metį Beną ir 2017 spalį gimusią dukrą Upę.

Apie asmeninį gyvenimą daug nepasakojantis Mantas ketvirtadienį viešėjo laidoje „Delfi rytas“, kur pasakojo apie artimiausius savo pasirodymus, planus ir šeimą.

Mantas Jankavičius

„Vis dar ieškau to balanso tarp darbo ir šeimos. Tas gyvenimas toks ir yra, kad jį sunku „išgaudyti“, kai darbo daugiau, nukenčia šeima, kai manęs reikia šeimai – nukenčia darbas. Dabartinis mano gyvenimas turi tokio megadžiaugsmo, bet ir reikalauja susigaudymo. Vėl visiems reikia truputį persiorientuoti, vėl surasti laiko į darbą nubėgti, pasimojuoti, vėl atgal bėgti pabūti su šeima, visiems pusryčius pagaminti“, – pasakoja Mantas.

Eteryje jis atskleidė, kad naujagimę, sveiką ir gražią savo dukrytę, pavadino Morta.

Tai aramėjų kilmės vardas, reiškiantis „šeimininkė, ponia“, sulietuvintas vardas Marta. Šis vardas Lietuvoje nėra labai dažnas, 2019 metais juo buvo pavadinta kiek daugiau nei 100 mergyčių.

Koncertuos rečiau

Nors didžioji dalis Lietuvos atlikėjų jau surengė savo pasirodymus, o kai kurie jų – net ir ne po vieną ar du, šįvakar, liepos 30 d,., žinomas dainininkas ir aktorius Mantas Jankavičius kviečia į pirmąjį savo koncertą po karantino, kuris vyks „Vasaros Terasoje“. Taip pat jis neslepia, kad artimiausiu metu jo pasirodymų nenusimato daug.

„Tikriausiai su jumis koncertuose matysimės dar rečiau“, – dar šį mėnesį gimus ketvirtajai atžalai rašė M. Jankavičius, o specialiame interviu pridūrė: „Padaugėjo atsakomybių šeimoje, tad natūralu, kad darbui liks mažiau laiko.“

Vis dėlto nutolti nuo muzikos jis nežada. Dar spalį ruošiasi pristatyti naują albumą. Beje, kelias naujas dainas gerbėjai išgirs jau šį vakarą „Vasaros Terasoje“:

„Į pirmąjį savo koncertą Vilniuje po labai ilgos pertraukos sudėsiu viską, kas man yra brangu, iš skirtingų kūrybos periodų. Taip pat pristatysiu ir kelias naujas dainas“, – pasakoja Mantas Jankavičius.

Kartu su juo ant „Vasaros Terasos“ scenos pasirodys ir dainininko geras bičiulis Kastetas. Kartu jie atliks naują bendrą singlą „Proto komitetas“.

„Kaip viskas tiksliai vyks dar neaišku, nes dainų eiliškumą dėlioju likus pusvalandžiui iki koncerto, o ir pačiame koncerte tas eiliškumas dažnai keičiasi“, – koncertų užkulisius trumpai atskleidžia M. Jankavičius.

Kad ir kokia būtų dainininko hitų tvarka koncerte, klausytojų laukia įspūdinga programa, kurią Mantas laukė pristatyti išties ilgai. O ir jėgų žymusis dainininkas sukaupė pakankamai, nors, kaip pats sako, ši koncertinė pertrauka jam nebuvo lengva:

„Stresavau, ėjau iš proto, lipau sienomis“, – interviu pasakojo Mantas, „Vis dėlto manau, kad jei prasidėtų antroji pandemijos banga, taip nesinervuočiau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)