Žinoma TV laidų vedėja I. Stonkuvienė bei aktorius M. Stonkus pasirūpino, kad judviejų dukrelės gimtadienis būtų neužmirštamas. Vaikiška šventė pirmiausiai prasidėjo nuo ekstremalių pramogų – pasivažinėjimo keturračiais.

Socialiniame tinkle „Instagram“ besididžiuojantys tėvai pasidalino akimirkomis iš gimtadienio. Vienoje iš nuotraukų visa šeima užfiksuota pramogaujanti kartu.


„Gimtadienis prasidėjo! Ceciliukui šiandien 8-eri!”, – džiaugsmingai rašė Indrė.

Tokia pat nuotrauka papuošė ir M. Stonkaus socialinius tinklus. „Cecilijos gimtadienis bus visoks – ir dulkių, ir pramogų, ir blizgučių. Su gimtadieniu, dukryte!“ – džiaugsmingai šeimyninį kadrą komentavo jis.

Netrukus Stonkų dukters gimtadienis nusispalvino rožine spalva ir virto tikru lėlės Barbės vakarėliu. Norėdama atitikti temą, mergaitės mama I. Stonkuvienė pasipuošė rožine suknele ir aukštakulniais.

Šalia įspūdingų dekoracijų sukaktuvininkės draugai galėjo nusifotografuoti, o visą kompaniją linksmino profesionalūs animatoriai.

I. ir M. Stonkai taip pat augina jaunesnį sūnų Pranciškų. Kadangi sesers gimtadienis buvo išties įvairialypis, pramogų jame rado ir mergaitės, ir berniukai, ir net suaugusieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)