Jau du dešimtmečius pramogų pasaulyje besisukanti moteris laidoje „Delfi premjera“ pasakojo, jog nors savo sekėjais labai džiaugiasi, vis tik socialiniuose tinkluose palaiko griežtą tvarką.

„Mano sekėjos yra tikros, jos myli, jos yra ištikimos, aktyvios – ko gero, aktyviausios. Džiaugiuosi, kad turiu stiprų palaikymą bet kokiu gyvenimo atveju, – sakė Natalija. – Mano paskyra socialiniuose tinkluose yra mano kiemas. Jei atėjote pas mane į svečius, neleisiu jo dergti. Blokuoju be jokių pykčių. Mano kiemas yra labai išvalytas.“

Pramogų pasaulio metų moterimi išrinkta Natalija Bunkė teigė, kad moteris turi daugiau pranašumų ir galimybių šiame versle.

„Turime suprasti, kad žmonių yra visokiausių. Įvairūs mentalitetai, charakteriai, požiūriai – mes visos esame skirtingos. Mes galime sutarti arba nesutarti, – įsitikinusi N.Bunkė. – Džiaugiuosi, kad esu gimusi moterimi. Mano manymu, vyrams yra žymiai sudėtingiau. Manau, jog pramogų pasaulyje esančios moterys turi begalę galimybių. Tikrai, daug ko negalėčiau daryti, jeigu būčiau vyras.“

Natalija Bunkė

Moteriška Natalija savęs nevadina, tačiau laidoje moteris prisipažino, jog šalia savo sužadėtinio jaučiasi puikiai – smagu, kai artimas žmogus padeda ir darbuose.

„Mano charakteris ir būdas yra stipriai mutavę. Nevadinčiau savęs labai moteriška, nes esu labai valdinga, labai sudėtinga, bet kartu ir smagi visai. Nors gyvenime visko būna ir aš būnu visokia. Tokią mane mato ir mano sekėjai – kartais būnu ir nervinga. <...> Man moteriškumas – tai toks subtilumas, mokėjimas visur gražiai apeiti, – teigė Natalija. – Yra vienas vyras, kuris šalia manęs jaučiasi puikiai. <...> Dabar viską koncertuose sunešioja Edgaras, bilietų pardavimais rūpinasi Edgaras, net ir marketingu rūpinasi jis. Tad aš galiu būti ta tikrąja moterimi – pasiimti rankinuką, išlipti ir išeiti.“

Valios, energijos ir geros nuotaikos Natalijai, regis, netrūksta niekada. Dainininkė teigė, kad viską gyvenime daro pati.

„Būti šalia stiprios moters vyrams sunku. <...> Protingas vyras patylės ir vis tiek padarys taip, kaip jam reikia. Tada tampa lengva gyventi. Nebūna pykčių, – sakė „Delfi Metų Moterys 2020“ rinkimuose Pramogų pasaulio metų moterimi išrinkta Natalija. – Viską puoselėjame kartu su Edgaru – neturime namų tvarkytojų, auklių. Patys tvarkomės taip, kaip mums išeina. Net ir kiemą puoselėjame patys.“

Nepaisant neblėstančios energijos, žinoma atlikėja sakė, kad verslumą gyslelę ji yra paveldėjusi iš savo tėvų.

„Žaviuosi moterimis, kurios valdo fabrikus – va čia yra verslas. O koks čia mano verslas? Čia toks mažytis versliukas, – juokėsi Natalija. – Mano verslumas yra įgimtas. Mano mama labai versli, o tėtis visada yra padėjėjas, dešinioji ranka, didžiausia darbo jėga. Šeimoje visada taip buvo, kad kažkas sudėlioja visą verslą ir automatiškai viskas važiuoja. Ir pas mane panašiai.“

N. Bunkė neslėpė, jog „Instagram“ paskyrą valdo pati – nors šiuo metu ir gana populiaru turėti specialistą, kuris tai padarytų už influencerį.

„Aš sakyčiau, kad mano socialiniai tinklai nėra išpuoselėti. Nevedu „Instagramo“ teisingai, jis nėra pagal taisykles. Taisykles aš kuriu pati. Nenoriu naudoti pačių filtrų ar viską daryti viena tematika. Aš gyvenu savo gyvenimą“, – pasakojo Natalija.

Visai neseniai Natalijai gulėsi ant operacinio stalo – plastinės chrurgijos jai buvo atlikta planuota kompleksinė kontraktūros šalinimo, implantų keitimo bei krūtinės korekcijos operacija. Tiesa, tuo pačiu žinoma moteris nusprendė pasikoreguoti akių vokus, o paskutinę minutę specialistas pasiūlė patobulinti ir šalia lūpų esančią mimikos raukšlę, užpildant ją riebalais, nusiurbtais nuo pagurklio.

„Aš manau, kad mes išdrąsėjome apie tai kalbėti. Mums pasidarė nebe gėda sakyti, kad senstame. O jei aš noriu šiek tiek pristabdyti šį procesą, apgauti optiškai – kodėl apie tai nekalbėti?, – teigė moteris. – Pati slėpiau, kad didinausi krūtinę. Buvo gėda. Dabar kaip tik manau – kalbėkime, kokias klaidas padarėme, nesivaikykime madų.“

Natalija Bunkė

Žinoma atlikėja – jau du kartus išsiskyrusi moteris. Nepaisant to, Natalija su sužadėtiniu Edgaru planuoja savo vestuves.

„Galvoju, kad gal šįkart išbrisiu sausa. Žiūrėsime, kaip čia gausis, – šyptelėjo Natalija. – Manau, kad apskritai gyvenime viską darome tam, kad patys būtume laimingi.“

Laidoje N. Bunkė prisiminė, jog pramogų pasaulyje ji sukasi jau beveik dvidešimt metų. Tiesa, ne visada viskas sekėsi puikiai, tačiau tam tikros charakterio savybės padėjo moteriai pasiekti tikslą.

„Kai viskas prasidėjo, į mane visi žiūrėjo labai kreivai – galbūt net kokį dešimtmetį. <...> Bet aš labai atkakli, žinau, ko noriu, turiu savo tikslus, kurių siekiu. Man nėra neįmanomų dalykų“, – sakė „Delfi Metų Moterys 2020“ rinkimuose Pramogų pasaulio metų moterimi išrinkta Natalija Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)