Verslininkas R. Alijevas teigia, kad langas buvo išdaužtas iškart po Delfi pasirodžiusio straipsnio apie buvusios žmonos ir skandalingai pagarsėjusio Nerijaus Antanavičiaus artimus santykius. Pasak Rolando, šioje situacijoje – daug sutapimų.

„Taip atsitiko, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį mano automobilio galinis langas buvo išdaužtas. Kol kas nepastebėjau, kad kas nors būtų pavogta, – Delfi pasakoja R. Alijevas. – Nežinau, tai sutapimas ar ne, tačiau vos prieš dvi dienas buvo pasirodęs straipsnis apie naujus buvusios žmonos santykius, jame buvo ir mano komentaras.“

Išdaužtas Rolando Alijevo automobilio langas

Pastebėjęs išdaužtą savo automobilio langą, verslininkas kreipėsi į policiją. Rolandas įsitikinęs, kad įvykis turėtų būti išaiškintas artimiausiu metu.

„Aš manau, kad tai yra kerštas. Juk šiuo atveju nebuvo paimtas nė vienas daiktas. Ir tai įvyko naktį – labai keisti sutapimai, – sako buvęs atlikėjos Godos Alijevos vyras. – Kreipiausi į policiją, kol kas vyksta tyrimas, nieko tiksliai nežinau.“

Rolandas prisiminė, kad prieš pusantrų metų pats buvusios žmonos buvo apkaltintas dėl išdaužto lango.

„Goda buvo nusipirkusi naują automobilį, kažkas išdaužė langą. Ji mane nurodė kaip įtariamąjį. Tuomet dalyvavau apklausoje. Tačiau tyrimas taip ir pasibaigė. O dabar – gal tiesiog toks sutapimas nutiko, – pasakoja verslininkas. – Kol vyksta tyrimas, negaliu nieko atskleisti. Tačiau pasikartosiu – numanau, kas taip galėjo pasielgti.“

Išdaužtas Rolando Alijevo automobilio langas

Delfi primena, kad prieš kelias dienas Rolandas Alijevas buvo kalbintas dėl buvusios žmonos Godos Alijevos ir Nerijaus Antanavičiaus artimų santykių. Vyras neneigė girdėjęs, kad jo vaikų mama susitikinėja su N. Antanavičiumi. Apie tai jam esą prasitarė ir atžalos, ir aplinkiniai.

„Žinote, aš neseku jos asmeninio gyvenimo, žinau tik tiek, kiek man papasakoja vaikai. Iš vaikų girdžiu, kad jau buvo supažindinti su juo, kartu keliauja, poilsiauja. Kaip supratau, Nerijus nakvoja namuose, gal net apsigyveno, tikrai to nežinau. Keista, kad Goda neigia šias kalbas, juk reiktų džiaugtis, jeigu ji iš tiesų jau surado savo antrąją pusę“, – kalbėjo pašnekovas.

Buvęs G. Alijevos vyras apie N. Antanavičių teigė girdėjęs įvairių nuomonių, tačiau blogai vertinti jo neketina, svarbiausia, kad jo vaikai ir jų mama būtų laimingi.

„Apie jį atgarsių yra įvairių. Žmonės kalba. Be to, yra ir daug straipsnių apie tai, kuo jis galimai užsiima. Bet, svarbiausia, kad Godai būtų gerai. Tai, kad jie draugauja, turbūt jau ne paslaptis, nes vaikai su juo buvo supažindinti. Matyt, tai jau rimta“, – svarstė buvęs dainininkės sutuoktinis.

Rolandas pridūrė, kad kalbas, jog G. Alijeva ir N. Antanavičius laiką leidžia kartu, girdi kiek daugiau nei mėnesį. Pasiteiravus, kokie jo santykiai su buvusia žmona, R. Alijevas patikino, kad su ja bendrauja tik atžalų klausimais.

„Absoliučiai jokio kito kontakto, bendraujame tik dėl vaikų“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)