Pirmąją užuominą apie pirmagimio lyties atskleidimą K. Meschino paviešino savaitgalį, sudomindama savo sekėjus įrašu socialiniuose tinkluose.

„Berniukas ar mergaitė?“ – savo gerbėjų klausė ji.

„Mes jau birželio mėnesį su šeimomis kartu darėme lyties atskleidimo vakarėlį ir žinome vaikelio lytį. Bet be galo įdomu, ką galvojate jūs?“ – toliau intrigavo Karolina.

Mergina apsilankė ir pokalbių laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“. Čia ji itin atvirai kalbėjo apie nėštumą, santykius ir tai, kaip šiuo metu jaučiasi.

„Jei bus berniukas, manau, viską jam gyvenime padės suprasti tėtis, jei mergaitė – tuomet tai jau bus mano, mamos, darbas“, – kalbėjo viena žinomiausių influencerių Lietuvoje.

Neseniai savo vardo prekės ženklą pristačiusi K. Meschino prisipažino, kad nėštumas nėra lengvas etapas.

„Mane nuolat pykina, – sakė mergina. – Taip pat ant rankos pirštų galėčiau suskaičiuoti, kiek dienų nėštumo metu neverkiau. Ne dėl to, kad liūdžiu, o tiesiog tapau labai jautri.”

Žinoma mergina atskleidė ir tikslią planuojamą kūdikio gimimo datą.

„Kol kas prognozuojama vaikelio gimimo data – sausio 11 diena”, – šyptelėjo Karolina.

Influencerė kalbėjo ir apie būsimas vestuves – iki gimstant vaikui pora susituokti nežada.

„Kol kas vestuvių neplanuojame. Bet manau, kad jos bus negreitai. Noriu būti plona, tinkamai atšvęsti, – juokėsi Karolina. – Tačiau žinome, kad jose tikrai nebus jokių žurnalistų. Vestuvės bus prie jūros.“

Itin atvira save vadinanti mergina laidos metu buvo nuoširdi – prisipažino, kad vaikelio lytį jiedu jau žino, tačiau svarbiausia jiems tikrai ne tai.

„Devintą savaitę dariausi genetinį testą, siuntėme viską į Ameriką. Kol nežinojom lyties, mums buvo visiškai nesvarbu, kas gims. Buvo svarbiausia, kad būtų sveikas vaikas", – sakė mergina

Netrukus būsima mama atskleidė paslaptį, kurios su nekantrumu laukė visi Karolinos gerbėjai – ji ir jos mylimasis Dominykas ant rankų sūpuos dukrytę.

Delfi primena, kad žinia, jog socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino ir jos vaikinas taps tėvais paaiškėjo liepą. Apie nėštumą prisipažino pati Karolina, viešai pasidalindama romantiška nuotrauka ir jautria žinute.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai – keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate – tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet gavosi gana juokingai.

Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise. Begalybė meilės“, – savo paskyroje rašė Karolina.

Apie savo romantišką draugystę su Dominyku influencerė paskelbė šių metų pradžioje, o per karantiną pora kartu apsigyveno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)