Džiugiu įvykiu šeimoje pasidalino abiturientės tėtis, televizijos laidų vedėjas A. Tapinas.

Žinomas vyras socialiniuose tinkluose paviešino bendrą nuotrauką su vyresniąja atžala, o šalia jos brūkštelėjo jautrų komentarą.

„Ir jie užauga, – savo įrašą pradėjo besididžiuojantis tėtis. – Atsisveikina su mokykla, per išleistuves sušoka su tėvu valsą, paskutinį kartą nusifotografuoja ir pradeda ištempę kaklus dairytis – kur toliau“.

Net šiek tiek pavydu – kiek kelių, kiek galimybių, net galva sukasi, o dar kai brains yra drauge su beauty.

You go, girl!“ – pridūrė A. Tapinas.

Šventiškas tėčio ir dukters kadras feisbuke akimirksniu sulaukė internautų reakcijų. Vos per pusvalandį jis surinko kelis tūkstančius „patiktukų“.

Delfi primena, kad A. Tapinas kartu su buvusia žmona Rasa taip pat augina sūnų Vakarį.

„Adomo obuolyje“ kartu su Inga Valinskiene per „Lietuvos ryto“ televiziją A. Tapinas pasakojo, kad savo vaikus jis augina liberaliai ir moko pajausti pergalės skonį.

Paties Andriaus tėvai – gerai žinomi Lietuvos inteligentai. Tėtis Laimonas – rašytojas, žurnalistas, kino istorikas ir kritikas, vertėjas. Mama dirbo lietuvių kalbos mokytoja, daugelį metų vadovavo vaikų teatrui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (280)