Į bažnyčią Vilniuje rinkosi kone pusšimtis žmonių. Čia be jaunųjų daugiausiai dėmesio sulaukė neseniai apie ketvirtąjį nėštumo mėnesį prisipažinusi K. Meschino, kuri į draugės vestuves atvyko susikabinusi su širdies draugu.

Tai – pirmasis socialinių tinklų žvaigždės ir muzikos kūrėjo bei atlikėjo pasirodymas viešumoje po judviejų skambios žinios. Tiesa, nei Dominykas, nei Karolina trečiadienį nebuvo nusiteikę bendrauti su žiniasklaida.

Pora vengė ir fotografų. Po ceremonijos netrukus tėvais tapsiantys įsimylėjėliai taip pat interviu nedalijo ir nuskubėjo iš bažnyčios.

Ceremonijoje dalyvavo ir kiti pramogų versle žinomi žmonės, tarp kurių – verslininkai Laura ir Šarūnas Mazalai, tinklaraštininkė Indrė Trusovė, verslininkė Dovilė Urbanaitė bei kt.

Delfi primena, kad žinia, jog socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino ir jos vaikinas taps tėvais paaiškėjo praėjusį savaitgalį. Apie nėštumą prisipažino pati Karolina, viešai pasidalindama romantiška nuotrauka ir jautria žinute.


„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai – keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate – tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet gavosi gana juokingai.

Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise. Begalybė meilės“, – savo paskyroje rašė Karolina.

Apie savo romantišką draugystę su Dominyku influencerė paskelbė šių metų pradžioje, o per karantiną pora kartu apsigyveno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)