Varines vestuvių metines pora atšventė namuose – mėgavosi puikiu saulėtu oru, gardžiu maistu ir vienas kito draugija.

„Šiuo laikotarpiu darbų yra labai daug – didžiąją laiko dalį praleidžiu savo grožio namuose, renginiuose. Dėl šios priežasties tądien buvo gera niekur nevažiuoti – nusprendėme laiką praleisti savo jaukioje namų terasoje su vaizdu į mišką. Mėgavomės puikiu grynu oru, o vyras gamino maistą. Šauniai pasisėdėjome ir pasišnekučiavome“, – Delfi pasakoja Oksana.

Atlikėja ir grožio namų įkūrėja sako, kad tradicijų, kaip paminėti vestuvių metines, jų šeimoje nėra, tad kasmet žiūri į esamą situaciją.

„Atšventėme labai ramiai ir jaukiai. Aišku, visai smagu metines būtų praleisti kažkur užsieny, kurorte ar kitaip paminėti, bet su dabartine situacija pasaulyje ir užgriuvusiais darbais šventėme būtent taip. O tradicijų šiuo klausimu neturime“, – teigia moteris.

Vos prieš du metus netilo kalbos apie žinomos atlikėjos ir krepšininko Simo Jasaičio skyrybas. Tačiau, regis, pora įveikė santykių krizę ir šiandien vienas kitu mėgaujasi iš naujo. O per 11 kartu praleistų metų pasikeitė ir vertybės.

„Bėgant metams keičiasi vertybės. Prieš dešimt metų tikriausiai būčiau padiktavusi vienas gerąsias Simo savybes, šiandien jos – gerokai pakitusios. Dabar galėčiau įvardyti ramybę, tėviškumą, rūpestingumą, šeimyniškumą. Manau, kiekvienai moteriai to reikia, kiekviena to nori, o tai turėdama jaučiasi saugi“, – įsitikinusi grožio namų įkūrėja.

Žinoma moteris prisipažįsta, kad ir šiandien jų su Simu gyvenime netrūksta vienas kitam rodomo dėmesio ar mažų staigmenų. Pasak Oksanos, labiausiai džiugina paprasti, tačiau reikšmingi dalykai.

„Žinoma, nustebiname vienas kitą – vienareikšmiškai. Juk sakoma, kad santuoka ir apskritai santykiai yra darbas, tad mes dėl jų stengiamės. Aišku, įsisukame ir į kasdienybę, būna ramių dienų. Tačiau pasitaiko, kai antra pusė sumąsto padaryti siurprizą. Galų gale, labai smagu ir po darbo grįžus į namus rasti pagamintą vakarienę. Tiesą sakant, šiuo metu nėra nieko geriau“, – juokiasi Oksana.

Savo vardo grožio namus įkūrusi moteris pasakoja, jog dar šią vasarą su šeima vyks prie jūros – šiemet atostogoms teko rinktis Lietuvos pajūrį.

„Juk mūsų pajūris – nuostabus. Nors dar gruodžio mėnesį turėjome planų šiais metais vykti į užsienį, tačiau pasaulyje vykstanti situacija planus pakoregavo. Noriu Dominyką nusivežti prie jūros“, – sako Oksana.

Atlikėjos ir krepšininko pora, skirtingai nei dauguma pramogų ar sporto pasaulio atstovų, niekada neslėpė savo jausmų. Nesistengė slapstytis ir per prieš 7-erius metus vykusias vestuves.

Dar prieš santuokos ceremoniją Oksana Delfi portalui nuoširdžiai pasakojo apie skrupulingą pasirengimą svarbiausiai savo gyvenimo dienai. Atlikėja netgi neslėpė, kuo vilkės savo vestuvių dienos rytą – kol nuotakai buvo daromas makiažas, ji buvo užsimetusi Londone pirktą šilkinį „Victoria's Secret“ chalatą su užrašu „bride“ (nuotaka, - angl.). Tačiau kalbėdama apie nuotakos suknelę Oksana nebuvo tokia atvira nei su žiniasklaida, nei su mylimuoju, kuris vieno lietuvių dizainerio siūtą apdarą pamatė tik vestuvių dieną.

Kas kūrė suknelę, dainininkė nenorėjo išduoti. Tik vėliau paaiškėjo, jog suknelę siuvo J. Statkevičius.

Ketverius metus draugavusi pora prieš santuoką Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre lankė sužadėtinių rengimo Santuokos sakramentui kursus. Tuomet 29-erių Oksanai tai – pirmoji santuoka. Dvejais metais vyresnis krepšininkas kartą jau buvo vedęs.

Po trejų metų draugystės krepšininkas Oksanai įteikė prabangų sužadėtuvių žiedą ir pasiūlė tapti jo žmona. O. Pikul organizuoti vestuves padėjo vedybų planuotoja, tačiau moteris naujienų portalui atskleidė, kad ji taip pat neatitolo nuo artėjančių vestuvių rūpesčių, stengėsi dalyvauti kūrybiniame procese: „Planuoti vestuves man padeda ir aplinkiniai: Simas, abiejų mamos, draugės. Rūpesčius sprendžiame bendrai.“

Duodama išskirtinį interviu Delfi portalui, Oksana prisipažino, kad jai sunkiausia bus paskutinė naktis, nes greičiau norėsis sulaukti rytojaus. „Bus labai sunku atlaikyti emocinį pakilimą einant į bažnyčią, nes aš esu labai jautri, mėgstu paverkti. Kad tik nežliumbčiau kartu su mama, – juokėsi nuotaka. – Vestuvės man labai gražu, graudu, tad manau, kad šios akimirkos bus sudėtingiausios.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)