G. ir A. Kazakevičiai savo sūnui surengė melsvų atspalvių balionais, vaikiškais batutais ir saldžiais skanėstais papuoštą šventę, kurioje netrūko juoko ir meilės.

„Jokios išskirtinės temos nebuvo, kadangi Eldaras – dar gana mažas, jis dar to nelabai supranta, be to, neturi mėgstamų herojų. Dėl to darėme paprastą, mielą, jaukią šventę su artimiausiais žmonėmis“, – Delfi šyptelėjo mažojo sukaktuvininko mama.

Mažylį kol kas labiausiai domina automobiliai, todėl ir didžioji dalis dovanų buvo susijusios su šiais žaislais.

„Jis mėgsta mašinytes, ypatingai dideles, pavyzdžiui, sunkvežimius. Gimtadienio proga jis gavo ir jų, ir konstruktorių, ir dar viso kito. Nežinau net kur sutalpinti viską“, – nusijuokė pašnekovė.

Pasiteiravus, ar greitai bėga laikas, žvelgiant į jau dvejus metukus skaičiuojantį sūnų, Greta neslėpė, kad kartais tokie pamąstymai neaplenkia ir jos kasdienybės.

„Atrodo, kad ką tik buvau su nėščiosios pilvuku, atrodo, jog ką tik gimė, o iš tiesų – jau dveji metukai. Iš kitos pusės, patiriant visus pirmus kartus, kartais pagalvoji: na, kiek tai tęsis? Tad tas laikas eina ir greitai, ir nelabai. Nepaisant to, suprantame, kad niekas nestovi vietoje, būtent dėl to tokias akimirkas mes norime įprasminti, paminėti, kad liktų prisiminimai“, – pasakojo G. Lebedeva-Kazakevič.

Eldaro gimtadienio šventės akimirkomis žinomi tėvai dalijosi ir socialiniuose tinkluose, kur sulaukė begalės sveikinimų.

„Ačiū labai, labai visiems mažiesiems Eldaro draugams, kurie buvo kartu jo 2-ojo gimtadienio šventėje!“ – dėkojo šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)