Renginyje kartu pasirodžiusi pora nevengė vienas kitam demonstruoti šiltų jausmų. Viktorija ir Laurynas vaikščiojo drauge, šypsojosi ir, regis, puikiai leido laiką. Tai – bene pirmasis viešas poros pasirodymas po skandalingų moters skyrybų su verslininku ir dukters tėvu Danieliumi Bunkumi.

Kiek anksčiau Delfi Viktorijos teiravosi, ar skyrybų su D. Bunkumi priežastis buvo užmegzti nauji santykiai su dukrytės krikštatėviu, tačiau žinoma moteris to nekomentavo. Tokios pat pozicijos laikėsi ir L. Suodaitis.

Ilgą laiką pramogų verslo užkulisiuose virė diskusijos, kad naujas Viktorijos mylimasis neva yra artimas D. Bunkaus draugas L. Suodaitis, kuris prieš Dievą prisiekė globoti draugo šeimą ir tapo dukters krikštetėviu.

Anoniminiame forume apsireiškė ir verslininko D. Bunkaus vardu prisistatęs vartotojas, kuris taip pat neneigė, kad patyrė dvigubą smūgį, – esą jį išdavė ir mylimoji, ir bičiulis, kurį jis įsileido į šeimą. Nors tai sunkiai įtikima, Delfi tokią informaciją patvirtino patikimi šaltiniai.

L. Suodaitis yra kilęs iš Šakių, gyvena Vilniuje. Vidurinį išsilavinimą turintis vyras yra dirbęs D. Britanijos ambasadoje, Šakių rajono taryboje, jo pavardė šmėžavo politikoje bei „Rotary“ socialinėje veikloje. Su V. Siegel poruojamas vyras niekada nebuvo vedęs.

Vienas iš jo didžiausių hobių – medžioklė. Kalbama, kad būtent D. Bunkus parūpino jam vietą prestižiniame medžiotojų klube, į kurį patenka ir labai įtakingi politikos bei verslo atstovai. Kada tiksliai galėjo prasidėti tariamas V. Siegel ir L. Suodaičio romanas, nežino net jiems artimi žmonės.

Nepaisant to, artimoje Viktorijos aplinkoje dar gerokai prieš skyrybas teigta, kad Danielius savo sužadėtinei nuklydimą į kairę su artimu bičiuliu kartą jau atleido, tačiau istorija neva buvo linkusi kartotis. Žinomos moters pažįstamųjų rate manoma, kad artimesnis jos ir Lauryno ryšys tęsiasi daugiau nei pusmetį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (322)