Septynerius metus romantiškus santykius puoselėjantys įsimylėjėliai tuoktuvių ceremonijai pasirinko neįprastą vietą – vieną sostinės restoranų.

Kristijonas mylimajai pasipiršo praėjusių metų kovo 1-ąją. „Viskas įvyko planetariume tarp krentančių žvaigždžių. Buvo be galo romantiška“, – „Delfi“ sakė Alma.

Nuotaka šventei pasipuošė plunksnomis puoštą suknelę, ant jos diržo buvo žinutė vyrui: Hero of my heart (liet. Mano širdies herojus).

Almos Eniulytės ir Kristijono Dalšėdos vestuvės

Paklausta, ar karantinas nepalietė vestuvių planų, jaunoji pasidžiaugė: „Ne, viskas pavyko tada, kada ir buvome numatę“.

Vis dėlto karantinas privertė pasirinkti kitą medaus mėnesio kryptį. „Tikėjomės aplankyti Aziją, tačiau dabar turbūt tiesiog sėsime į automobilį ir važiuosime, kur akys nuves – Italiją, Jordaniją ar dar kur – svarbiausia, kad saugiai“, – pasakojo jaunoji.

Karjerą televizijoje į pradinių klasių mokytojos specialybę iškeitusi Alma sako nė kiek to nesigailinti. „Šou pasaulis tikrai ne man. Niekada nelaikiau savęs žinoma“, – sakė ji.

Tačiau maždaug prieš 8-erius metus pasirodžiusi didžiulio populiarumo sulaukusiame projekte ji taip išpopuliarėjo, kad sulaukė išskirtinio pasiūlymo – vesti vieną LNK televizijos laidą „Karamelinės naujienos“.

Šio prizo troško visos dalyvės, tačiau į Taujėnų dvarą, kur buvo filmuojamas šou, atvykę televizijos laidų vedėjas Žygimantas Stakėnas ir komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis išsirinko būtent Almą.

„Ji graži, iškalbinga, turi gerą humoro jausmą bei išmano apie pramogų pasaulį”, – Almos laimėjimą komentavo Žygimantas.

Mergina tąkart sakė, kad tai – jos svajonė.

„Kai išgirdau, koks bus prizas, sunerimau. Tapti pramoginės laidos vedėja – mano svajonė. Labai stengiausi, kad tik nugalėčiau”, – džiaugsmu tryško Alma.

Paskui Alma dalyvavo ir realybės šou „Šlovė ir turtai“. Na, o jos kelias į televiziją prasidėjo 2011 m., dalyvaujant „Mis Lietuva“ konkurse.

Vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)