Ponas Blackwellas, į kurio nemalonę pateko ir tokios žvaigždutės kaip Mary-Kate Olsen, Jessica Simpson, Lindsay Lohan ir Paris Hilton, 2005-uosius pavadino ypač blogais metais dėl "mados chaoso, garderobų avarijų ir stiliaus nepadorumo".

Pernai "mados kraštovaizdis buvo prišiukšlintas daugybės siaubingų beskonių" dalykų, pažymi jis.

23 metų B.Spears, kuri pernai pagimdė savo pirmąjį vaiką, pono Blackwello "favoritė" yra pastaruosius penkerius metus. Antradienį jis ją pavadino moterimi, "iš popmuzikos princesės virstančia paskutine mados nevykėle".

Šie mados guru pasiskelbusio Blackwello sąrašai jau yra tapę Holivudo tradicija. Jau daug metų ponas Blackwellas šaiposi iš visų - pradedant karaliene Elizabeth ir baigiant Elizabeth Taylor.

Šiemetiniame, 46-ajame sąraše Ponas Blackwellas sako, kad 19 metų M.-K.Olsen, kuri kartu su savo dvyne seserimi Ashley Olsen vadovauja daugiamilijoninei pramogų imperijai, skirtai jaunoms merginoms, rodydavosi su "benamės skarmalais".

19 metų L.Lohan esą atrodo 30-čia metų vyresnė, o viešbučių imperijos paveldėtoja P.Hilton panaši į "vakarykštį varškės tortą".

"Nusivylusių namų šeimininkių" (Desperate Housewives) žvaigždė Eva Longoria sukritikuota dėl "akį rėžiančio skonio", o "Oskaro" laureatė Renee Zellweger - dėl panašumo į "moliūgą ant strypynės".

25 metų dainininkė J.Simpson, kuri skyrėsi su vyru dainininku Nicku Lachey, taip pat lengvai neišsisuko - jai ponas Blackwellas pataria "atleisti savo stilistą ir išsiskirti su savo dizaineriu".

Tuo tarpu Mariah Carey, kuri itin sėkmingai atnaujino savo dainininkės karjerą, sukritikuota dėl menkai kūną tedengiančių apdarų.

"Pasaulis kelia ovacijas jūsų muzikinei emancipacijai, bet, prašom, palikite savo kūną mūsų vaizduotei", - maldauja Blackwellas.

Ponas Blackwellas paragino į savo sąrašą įtrauktas moteris sekti Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Kate Moss, Scarlett Johansson, Natalie Portman ir Dionne Warwick "pastangų nereikalaujančio grožio ir įsimintino stiliaus" pavyzdžiu.

Pono Blackwello 2005 metų blogiausiai besirengiančių moterų dešimtukas:

1) Britney Spears;

2) Mary-Kate Olsen;

3) Jessica Simpson;

4) Eva Longoria;

5) Mariah Carey;

6) Paris Hilton;

7) Anna Nicole Smith;

8) Shakira;

9) Lindsay Lohan;

10) Renee Zellweger.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją