Vasariškas renginys miesto centre tapo puikia galimybe trumpam atitrūkti nuo streso, skubėjimo ir įtampos – susibūrimo organizatoriai pasirūpino nauja erdve poilsiui.

Renginio programoje buvo numatytos floristo Manto Petruškevičiaus sukurtos vasariškos erdvės pristatymas, zumbos pamoka pradedantiesiems, muzika ir vaišės.

Apsilankyti renginyje panoro ir būrys žinomų žmonių. Tarp jų – stilistai Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė, verslininkai Tadas ir Liucina Rimgailos bei kiti.

Į renginį atvyko ir „Instagram“ garsenybė Viktorija Siegel. Šis moters vizitas viešoje erdvėje, susirinkus fotografams ir kitiems kviestiniams svečiams, yra pirmasis po garsiai nuskambėjusių jos bei verslininko Danieliaus Bunkaus skyrybų.

Sudėtingą laikotarpį įveikusi V. Siegel renginyje spinduliavo gera nuotaika, jai kompaniją palaikė dukra. Savo sekėjams moteris taip pat buvo nusiteikusi pademonstruoti naują ir stilingą vietą sostinės centre. Instagrame influencerė dalijosi vaizdais iš šventės terasoje.

Pats terasą papuošęs M. Petruškevičius sako, kad formuodamas modernią kompoziciją pirmiausia siekė prisiderinti prie aikštės architektūrinės aplinkos ir dizaino. Naujai erdvei sukurti dekoro meistras panaudojo kelis šimtus skirtingų dirbtinių egzotinių augalų, taip pat parinko derančių atspalvių vazonus ir subtilų apšvietimą iš daugybės lempučių.

„Žalia aplinka padeda atsipalaiduoti, apšvietimas suteikia daugiau jaukumo, tad terasa tampa idealia erdve poilsiui po darbo ar pertraukėlei dienos metu. Dabar verslo centrų apsuptyje – daugiau gyvybės, dinamikos, bendravimo“, – teigė M. Petruškevičius.

Visą vasarą Europos aikštėje antradieniais ir ketvirtadieniais veiks maisto vagonėliai, kartą per savaitę bus galima atsipalaiduoti klausantis didžėjaus muzikos per ketvirtadienio vakarėlius po darbų ir net išsikrauti energingoje, nemokamoje šokio treniruotėje.

Organizatoriai viliasi, kad nauja vieta verslo centrų apsuptyje Vilniui ir miesto gyventojams suteiks daugiau pozityvios energijos, bendravimo ir laisvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)