Apie atsitikusią nelaimę Arvydo gerbėjai sužinojo „Facebook“ tinkle. Čia dainininkas patalpino nuotrauką iš ligoninės. „O vasara gražuole“ – tokius žodžius Vudis parašė po nuotrauka.

Atlikėjas Delfi pasakoja, kad viskas įvyko kiek netikėtai – žaidžiant su vaiku namuose.

„Tai buvo buitinė trauma – susilaužiau pirštą žaisdamas su savo sūnumi, – sako Arvydas. – Bėgdamas paskui vaiką stipriai kliudžiau lovos kraštą ir dešinės kojos mažasis pirštas pakrypo į šoną. Išgirdau trakštelėjimą. Iš pradžių galvojau, kad nieko tokio nenutiko – skausmas nebuvo stiprus. Tačiau pamačiau, jog pirštas visai išėjęs iš orbitų. Sunerimau. Bandžiau atstatyti, tačiau nesėkmingai.”

Arvydas, geriau žinomas Vudžio sceniniu vardu, apsilankė ligoninėje – čia buvo nustatyta, jog pirštas lūžo.

„Sugipsavo ir paleido, – sako Vudis. – Tiesą pasakius, man jau trečią vasarą iš eilės vis kažkas nutinka. Tačiau muzikinė veikla nestoja – dainuosiu atsisėdęs ant baro kėdės.”

Su grupe „DAR“ pasirodantis dainininkas teigia, jog koncertai vasaros sezonui jau suplanuoti, o nuotaikos nutikęs nemalonus įvykis tikrai nesugadino.

„Įvyks visi planuoti koncertai. Pažadu, jie bus ne mažiau nuostabūs – su grupe DAR dovanosime visiems pačią geriausią energiją, – Delfi sako pašnekovas. – O šiaip – gyvenime nutinka visko. Ir į viską reikia žvelgti pozityviai.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)