Pasižvalgyti į namų tvarkos pagalbininkais vadinamus robotus bei iš arti pamatyti kaip jie iš tikrųjų veikia susigundė ir daugiau pramogų pasaulio atstovų – dainininkė Rasa Kaušiūtė, šokėja Sandra Kniazevičiūtė, renginių planuotoja Kristina Kaikarienė, stilistai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas, dainininkė Donata Virbilaitė, kirpėjas Karolis Murauskas ir kiti.

Žinoma stilistė V. Šaulytė pasakojo – kol kas keturių kambarių būstą ji tvarko pati. Bet tik tada, kai gimsta įkvėpimas, rašoma pranešime spaudai.

„Julius įprastai sukasi virtuvėje, o dekoruoju, daiktams vietas parenku aš. Namus švariname abu. Kartais noras tai daryti gali gimti kasdien, o kartais – užeiti štilis... Tuomet susitaikome su netvarka“, – šypsodamasi apie buities darbus, tenkančius jai ir sužadėtiniui, sakė V. Šaulytė.

Šiuo metu stilistė tvirtina išgyvenanti vieną reikšmingiausių savo gyvenimo etapų – ji su mylimuoju sprendžia, kaip atrodys naujieji jų namai.

„Žinoma, statybos, įrengimo darbai užtruks, bet vietą jau turime. Beliko apsispręsti, kaip viskas vyks“, – sakė pašnekovė.

Kol kas ji tvarkydama namus išsiverčia be pagalbos, bet neabejoja, jog ateityje teks „kreiptis“ į robotus.

„Kol esame dviese ir kol būstas mažesnis, švarinimosi užduotys yra paprastesnės. Tačiau iššūkių bus ir mes jiems pasiruošime“, – sakė V. Šaulytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)