„Nusibraukė mažiausiai penkiolika užsakymų vien užsienyje. Laimei, visi klientai savo šventes perkėlė į kitus metus“, – „Delfi“ sakė Mantas, priverčiantis ypač stilingai ir pagal naujausius mados standartus žydėti ne tik vestuves, bet ir vis trankiau po karantino atsiveriančius restoranus bei kitas ypatingas šalies vietas.

Mantas tikina besidžiaugiantis vis dažnesnėmis galimybėmis savo įgūdžius panaudoti užsienio šalyse.

„Atsiranda vis daugiau užsakovų, kurie dėl kažkokių priežasčių savo gyvenimą kuria užsienyje – dažnai, žinoma, svetur radę antrąją pusę. Tiesiog yra labai įdomu išbandyti naujas lokacijas“, – sakė pašnekovas.

M. Petruškevičius nepaneigė tendencijos, kad dažnos už užsieniečio ištekėjusios ir su prabangesniu gyvenimu susipažinusios moters įnoriai gali pakisti. Vis dėlto kone kiekviena jo klientė, nepriklausomai nuo padėties, pageidauja pasakiškos puotos.

„Mano klientai labai didelį dėmesį skiria detalėms, kurioms įtaką daro kiekviena smulkmena. Joms viskas svarbu: pradedant nuo gražaus, estetiško gyvenimo, baigiant iki paskutinių detalių vestuvėse. Tačiau visos vis tiek visos nori būti princesėmis. Tuomet ir panaudojame tuos įspūdingus kiekius gėlių. Na, o žmonės, kurie pageidauja moderno, į mane kreipiasi labai retai“, – pasakojo pašnekovas.

Anot M. Petruškevičiaus, vis dar madinga papuošimais dabinti ir bažnyčią. Tačiau, jeigu jaunieji klaustų jo nuomonės, Mantas patartų išlaikyti šventos vietos autentiką.

„Tai vis dar madinga. Tačiau aš dažniausiai rekomenduoju bažnyčios nepuošti. Nes tai yra šventovė, kuri ir taip architektūriškai yra graži, istorinė. Tokiose vietose, manau, nereikia padauginti puošybos. Nebent labai stipriai nori. Man bažnyčia kaip kūrinys yra ypatingas, tad didžiulio akcento dėti, manyčiau, nereikėtų“, – patarė M. Petruškevičius.


Surengti svajonių vestuves – sudėtinga užduotis jau vien dėl to, kad svarbiausią gyvenimo dieną dažnai jaunajai norisi paminėti idealioje aplinkoje ir be jokių trikdančių momentų. Anot Manto, jam yra tekę sutikti ne vieną piktą nuotaką.

„Kartais norisi atsisveikinti, tačiau dažniausiai viduje pagalvoju, kad reikia susivaldyti, nes jas valdo stresas. Dažniausiai nutyliu, tačiau būna įvairiausių situacijų. Galop vis tiek išeina geras rezultatas, nes visi kartu komandiškai įdedame daug darbo. Kadangi tai yra mano amatas, manęs tai neerzina“, – patikino Mantas.

Anot pašnekovo, vis noriau į vestuvių planus pasineria ir jaunikiai.

„Kaip man rodo patirtis, atsirado tendencija, kad vyrai vis dažniau nori kištis į dekoravimo akcentus. Jiems svarbu, kaip atrodys jų vestuvės. Mane kartais stebina, tačiau kartu ir džiugina, kada ir vyriškiui svarbu, kokios spalvos rožė bus panaudota viename ar kitoje vietoje“, – pasakojo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)