Jau ne viename renginyje kartu ant raudonojo kilimo pozavusi pora visada susilaikydavo nuo komentarų apie jų romantišką draugystę. Tiek Rasa, tiek Petras žiniasklaidai tikindavo, kad jiedu yra tik kolegos, tačiau jų socialiniai tinklai sako ką kitą.

Naujausiame įraše feisbuke P. Daunys nusprendė padėkoti visiems už sveikinimus savo gimtadienio proga. Dainininkas tikino, kad metams bėgant jis suprato, kad gyvenime jam svarbiausia yra jį supantys žmonės. Labiausiai atlikėjas išskyrė būtent R. Barauskaitę.

Vakarėlio akimirka

„Ypatingai didelis ačiū žmogui, be kurio tai iš viso greičiausiai nebūtų įvykę. Rasa Barauskaite, tu neeilinės širdies, gėrio ir aukščiausio profesinio kalibro žmogus. Myliu Tave!“ – pareiškė jis.

Ši žinutė – ne vienintelis šiltų jausmų įrodymas. Socialiniuose tinkluose pora ir anksčiau dalijosi romantiškais įrašais.

Viename trumpalaikiame instagramo kadre (instagram storie – Delfi) R. Barauskaitė dalijosi nuotrauka, kurioje ją į skruostą bučiuoja P. Daunys.

Be to, jiedu neseniai poilsiavo pajūryje, ten jie taip pat nevengė viešinti mielų akimirkų. Vienoje iš nuotraukų jie pozavo apsikabinę ir šalia nuotraukos brūkštelėjo: „Dviese laukti patenkančios saulės lengviau“.

Delfi susisiekus su R. Barauskaite, ši nuo plačių komentarų minima tema susilaikė. Su P. Dauniu kol kas susisiekti nepavyko.

Gimtadienį neseniai paminėjęs dainininkas P. Daunys šia proga sulaukė bičiulių ir R. Barauskaitės organizuotos staigmenos – vakarėlio, kuris jam buvo malonus siurprizas:

Kalbas apie romantišką draugystę anksčiau neigė

Kalbos, kad R. Barauskaitė, kuri savo tikrąjį amžių laiko paslaptyje, vis dažniau pastebima gerokai jaunesnio vaikino draugijoje, ėmė plisti dar praėjusiais metais. Šiuos gandus sustiptino ir tai, kad jiedu kartu viešėjo Barselonoje.

Kelione Ispanijoje besimėgavusi žinoma verslininkė savo socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino porą kadrų iš viešbučio teritorijos. Identiškos nuotraukos atsidūrė ir P. Daunio „Instagram“ paskyroje. Jaunas vyras nuo savo sekėjų neslėpė atostogaujantis Barselonoje, tačiau kas kelionės metu jam palaikė kompaniją, neatviravo.

Tuomet Delfi susisiekė su P. Dauniu, tačiau kalbas, kad jie su Rasa gali būti pora, griežtai paneigė – jie, pasak pašnekovo, tebuvo tik geri bičiuliai.

„Galiu pasakyti, kad drąsiai galite išvengti visokių interpretacijų, nes mes su Rasa esame tik draugai, tuo pačiu šiek tiek bendradarbiaujame, dirbame kartu, nes ji yra renginių organizatorė, o aš dainuoju. Taip nutinka, kad kartais padainuoju jos renginiuose ir viskas. Tokia ta mūsų draugystė. Daugiau nieko nėra“, – tikino jis.

Pasiteiravus, kaip taip nutiko, kad jo ir R. Arlauskienės socialiniuose tinkluose pasirodė vienodos atostogų fotografijos, Petras atsakė, jog jie tiesiog netikėtai susitiko Barselonoje.

Rasa Arlauskienė

„Barselonoje dabar atostogauja labai daug žmonių – ir mano draugai, ir jos. Buvome net sutikę žinomą virėją Praspaliauską ten ir dar daug kitų žmonių. Mes tiesiog prasilenkėme, susitikome viešbutyje vienam gėrimui, užkąsti. Tik tai tiek. Pakurstyti, jus, žurnalistus“, – nusijuokė pašnekovas.

Kalbos apie galimus romantiškus santykius pramogų pasaulyje tuomet P. Daunio pernelyg nestebino, dainininkas sakė suprantantis, kad šiame versle apkalbų neišvengsi.

„Pramogų pasaulis, todėl ir vadinamas pramogų pasauliu. Tikrai negaliu nieko patvirtinti šiuo klausimu. Tegul žmonės mus perša. Jau ir anksčiau mane piršo su kitais žmonėmis. Nuo to nepabėgsi. Toks gyvenimas, tokioje terpėje sukuosi. Smagu, kad žmonės turi apie ką pakalbėti. Kaip ir minėjau, nieko negaliu konkretaus atsakyti, nes tai tik apkalbos. Jeigu kada nors kažkas bus konkrečiau – aš esu linkęs atvirai bendrauti“, – Delfi sakė dainininkas.

Negana to, P. Daunys ir R. Arlauskienė ir praėjusiais metais buvo ne kartą pastebėti kartu atvykstantys ir kartu paliekantys renginius, tačiau tuomet drauge fotografuotis ant raudonojo kilimo jiedu vengė.

Delfi anksčiau susisiekė ir su minima renginių organizatore, kuri taip pat patikino, kad ji ir Petras – tik bičiuliai, kuriuos retkarčiais saisto darbo reikalai.

„Aš su Petru jau kuris laikas dirbu, todėl taip nutinka, kad daug laiko leidžiame kartu renginiuose. Samdau jį savo renginiams dainuoti ar juos vesti. Galbūt todėl ir esame dažnai matomi kartu. Tie pletkai skamba juokingai“, – tuomet kalbėjo R. Arlauskienė.

Moteris taip pat atsakė, kodėl jos ir P. Daunio socialiniuose tinkluose pasirodė vienodos kelionės nuotraukos.

Rasa Arlauskienė ir Petras Daunys

„Pirmiausia, į Barseloną aš keliavau ne atostogauti, ten vykau porai dienų darbo reikalais, turėjau renginio užsakymą. Būdama ten susitikau su vienais draugais, su kitais – taip netikėtai prasilenkėme ir su Petru. Susitikome tik trumpam. Labai keista tai girdėti. Ir juokas ima, ir nemalonu. Siūlau nepasiduoti tokioms apkalboms, tad daugiau nebeturiu ką pasakyti“, – kalbėjo ji.

„Tikrai negaliu patvirtinti tokio dalyko. Tarp mūsų tik draugiški santykiai“, – Delfi pridūrė pašnekovė.

R. Arlauskienė, visai kaip ir P. Daunys, užsiminė, kad pramogų pasaulyje ji jau ne kartą buvo sulaukusi įvairiausių apkalbų. Moteris nusistebėjo, kodėl žmones taip domina kitų gyvenimai.

Delfi primena, kad R. Arlauskienė neseniai išsiskyrė su verslininku Raimondu Arlausku.

Po skyrybų žinoma renginių organizatorė ėmė pristatinėti Barauskaitės pavarde.

Dainininkas P. Daunys anksčiau susitikinėjo su atlikėja Marija Grabštaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (249)