„Tai – tiesiog kažkas tokio, ką pastebėjau tik šiandien! Koks skirtumas? Aš sakyčiau minus apie 30 kilogramų ir sunkių minčių bagažo atsikratymas. Kartais mes nepastebime, kaip toli nuėjome.

Priimti savo moterišką pusę yra labai svarbu – man ją padeda atskleisti dainavimas, muzikos kūrimas, taip pat mano kūno apvalumai. Kai kurie iš jūsų gali nežinoti, kad aš jau seniai nevartoju alkoholio ar kitokių žalingą įtaką organizmui darančių priemonių.

Dalinuosi tuo ne dėl to, kad kažką teisčiau, o norėdama parodyti, kaip tai paveikė mano kūną, išvaizdą ir psichinę sveikatą.

Nuo tada, kai persikėlėme į Westmeath rajoną Airijoje, supratau, kiek čia daug gamtos – ilgos dviračių ir bėgiojimo trasos, todėl mankštai suteikiu visišką prioritetą! Tinkamumas ne tik reiškia svorio metimą – jis susijęs su bendra savijauta, nėra nieko blogo patikti sau tokiu, koks esate, ir nenorėti keistis, jei esate sveikas ir laimingas!

Galiausiai norėčiau pasakyti, kad niekas nėra tobulas ir galbūt mūsų laukia kita diena.

Likite sveiki!“ – savo feisbuke bičiuliams ir kitiems sekėjams skelbė Airijoje gyvenanti lietuvė.

Raimonda pabrėžia, kad šie jos pokyčiai neįvyko per vieną naktį – tai kelerių metų darbas su pačia savimi. Be to, ji savo džiaugsmą labiau fokusuoja ne į atsikratytus kilogramus, o į vidinę savijautą.

„Šis mano įrašas yra labiau apie minčių bagažą, kurio atsikračiau. Atsimenu, kai anksčiau vartodavau daug alkoholio. Tai buvo gana įprasta, kadangi kur dainuoji, dažnai būna šampano, gyveni tarsi nuolatiniame lėkime ir t.t. Dabar aš gyvenu labai arti gamtos, tiesiog esu gamtoje. Man užtrunka 10 minučių nueiti iki pievų ir ežerų. Tuo labai džiaugiuosi, daug vaikštau, bėgioju ir mėgaujuosi tuo. Taip gyvenu jau beveik 8 metus“, – Delfi pasakoja dainininkė.

Raimonda tikina, kad šis perversmas jos gyvenime įvyko tada, kai ji pakeitė savo kasdienybės įpročius.

„Tai yra apie tai, kaip iš tikrųjų gyvenimas gamtoje ir sveikesnis gyvenimo būdas mane pakeitė. Aš pati atradau šį kelią, kuris mane pakeitė tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Tai mane praturtino ir padeda man tiek karjeroje, tiek asmeniniame gyvenime. Tai mano maži pasiekimai“, – šypteli ji.

„Norėčiau pridurti, kad vienu metu buvau tiesiog nesveikai numetusi svorio. Buvau tarsi susikoncentravusi tik į svorį ir tai, ką rodo svarstyklės. O dabar aš susikoncentravau į tai, kas aš esu. Aš esu moteris, Raimonda, dainininkė, draugė, sesuo, dukra, žmona. Tai suvokus man svarstyklės net nebelabai ir rūpi. Net jei ir apvalumų daugiau sugrįžo, aš jaučiuosi gyvybinga, stipri, net plaukai stipriai atsigavo, – juokiasi Raimonda. – Dabar dėmesį kreipiu į tai, kaip aš jaučiuosi. Žinoma, aš stengiuosi atrodyti estetiškai, gerai jaustis, bet dabar daugiau rūpinuosi savo plaukais, oda ir miegu – tai esminiai rodikliai, parodantys, kaip aš iš tikrųjų jaučiuosi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)