Šią naujieną žurnalistas penktadienį paskelbė savo feisbuko paskyroje.

„Viskas turi pabaigą. Mano mylimi kokteilių namai „Salionas“ šį vakarą švenčia 6-ąjį gimtadienį ir tuo pačiu atsisveikina – nuo pirmosios dienos „Salione“ buvusi jo vedėja Gabija Milašiūtė mojuoja ranka, kelia taurę už prisiminimus, geras akimirkas ir perduoda „Salioną“ naujam savininkui.

Paneigdamas mintį, kad į tą pačią upę du kartus neįbrisi, vėl grįžtu į šitą verslą ir tampu naujuoju „Saliono“ šeimininku. Juk jeigu kur ir norėjau turėti barą, tai tik istorijų ir nuotykių kupinuose Rašytojų sąjungos rūmuose.

Tikiuosi, kad išlaikius geriausias „Saliono“ tradicijas ir papildžius jas naujomis, pavyks padaryti šią legendinę vietą tokią, į kurią nepasididžiuotų užsukti ne tik Paulius Širvys ar Ričardas Gavelis, bet ir Nakis Tompsonas. Kas žino, supranta, ką aš turiu omeny ir ką norėsiu padaryti.

O šį vakarą – kokteiliai, atsisveikinimai ir pasisveikinimai“, – socialiniame tinkle rašė A. Tapinas.

Paminėdamas, kad vėl grįžta į šį verslą, žinomas žurnalistas priminė, kad 2006-aisiais pardavė sostinės restorano „Stars“ akcijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)