Prie naujo spalvingo įvaizdžio prisidėjo „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ kūrybos vadovas Mantas Petruškevičius.

Dvi renginių studijas Vilniuje, po vieną Kaune ir Klaipėdoje įkūręs šių vietų savininkas Ronaldas Nagrockis ir dekoratorius M.Petruškevičius vilniečiams ir miesto svečiams paruošė staigmeną. Neries pakrantėje esančioje renginių studijoje įrengė modernią terasą.

Sostinės Žvejų gatvėje esanti lauko erdvė tapo išskirtine vieta asmeninėms šventėms. Floristas ir dekoratorius M.Petruškevičius įgyvendino unikalią idėją, šios studijos terasą paversdamas visais metų laikais žaliuojančia medžių giria. O sukurti būtent tokią medžių formą Mantą įkvėpė vieno žymaus kvepalų flakonėlio dizainas.

Industrinio stiliaus modernus dekoras – tarsi aliuzija į palei įlanką besidriekiančius žymiuosius Singapūro sodus. Nuo šiol naujojoje terasoje bus rengiamos šventės ne tik vasarą, bet ir šaltuoju metų laiku: čia kiekvienas galės gėrėtis vaizdu į Gedimino pilį ir tekančią ar apledijusią Neries upę.

Terasos atidarymo metu svečiai mėgavosi ne tik smagiais pašnekesiais ir šios renginių studijos kulinarų čia pat, terasoje ant ugnies keptais užkandžiais, bet ir koncertu: gyvo garso pasirodymą surengė po motociklininkų šalmais pasislėpusi grupė „Rootslive“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)