Socialiniuose tinkluose N. Bunkė neseniai pasidalijo prieš kelerius metus darytu nuotraukų koliažu. Fotografijoms dainininkė pozavo prie savo mylimo balto BMW. Tiesa, ne automobilis atlikėjai dabar pirmiausiai krenta į akis, o jos liekna figūra. Dainininkė tikina, kad tuo metu jos vidinė savijauta buvo sutrikusi, o tai atsispindėjo ir jos kūne.

„O, kokie prisiminimai... Pažiūrėkite į mano nesveiką figūrą. Tiek sverti negalima“, – 2016 m. darytą kadrą apibendrino ji.

Nors po šia nuotrauka atsirado begalė Nataliją ir jos kūną giriančių komentarų, šiandien dainininkė laikosi tvirtos nuomonės, kad subrendusi ir sveika moteris taip atrodyti neturėtų.

„Tuo metu aš nieko specialiai nedariau, kad taip atrodyčiau. Tiesiog gyvenimas taip sudėliojo. Kaip aš sakau, kai nervukai ne vietoje, kai per daug gyvenimiškų nutikimų, kai gyvenimas tave vėto ir mėto, taip ir nutinka. Ne iš gero gyvenimo aš buvau tokia kūda“, – prisipažįsta ji.

Natalija Bunkė

„Atsimenu, kad tuo metu, kai atvažiuodavau į filmavimus ar renginius, į mane žiūrėdavo su gailesčiu. Mano kolegėms net sakydavo, kad jos kažką dėl manęs darytų, nes atrodžiau taip tarsi tuoj sulūšiu. Atrodžiau labai nesveikai“, – pridūrė Natalija.

Dainininkė pabrėžė, kad, jos nuomone, taip atrodyti moterims neturėtų būti pavyzdys.

„Moterims, kurioms atrodo, kad tai yra gražu, taip tikrai nėra. Tai nėra jokia siekiamybė, nes taip atrodyti moteriai virš 30 yra nesveika“, – kalbėjo pašnekovė.

„Šios nuotraukos darytos, kai vedžiau renginį. Tą dieną kaip tik nusipirkau šį automobilį, kurį, beje, iki šiol turiu. Tuomet labai norėjau juo pasidžiaugti. Atrodė, kad pagaliau atsikračiau senų sentimentų: nauji ratai – naujas gyvenimas ir t.t.“ – tuometinį laikotarpį atsiminė dainininkė.

Prieš kelerius metus įamžintą nuotraukų koliažą Natalijai priminė feisbukas. Išvydus šį kadrą dainininkė kiek nustebo.

„Pažiūrėjau ir pamaniau – wow. Tik pasvarstykite, ką galvodavo žmonės, kai tuomet mane tokią pamatydavo. Tik su gailesčiu į mane žiūrėdavo. Kai buvau paauglė, aš tiesiog buvau tokio sudėjimo. Bet kai tau yra virš 30 ir tu atrodai kaip vaikas...“ – susimąstė N. Bunkė.

Scenos senbuvė neslepia, kad dėl savo profesijos turi atitinkamai prižiūrėti savo išvaizdą, tačiau tai jokiu būdu nereiškia, kad ji nuolat save kankina dietomis. Štai šaltuoju metų sezonu Natalija buvo priaugusi šiek tiek papildomų kilogramų, tačiau dėl to ji per daug nesikrimto.

„Žiemos periodu jaučiausi šiek tiek kubiliukas, bet susiėmiau truputėlį ir grįžau į normalias formas. Į kraštutinumus tikrai nereikia lįsti. Tokia, kokia esu nufotografuota toje nuotraukoje, man jau yra kraštutinumas. Tuomet svėriau apie 52 kilogramus, o mano ūgis – 173 cm.

Noriu pabrėžti, kad tuo metu aš nesirgau nei bulimija, nei anoreksija, aš valgiau, tik man tas maistas niekaip nėjo į kūną. Tuo metu net bandžiau didinti baltymų kiekį, kad padidinčiau savo apimtis, bet man nieko nesigavo“, – su šypsena prisimena ji.

Natalija Bunkė

Šiandien iš šono žvelgiant į N. Bunkės gyvenimą atrodo, kad pagaliau dainininkės asmeniniame gyvenime ir karjeroje įsivyravo ramybė. Tiesa, žinoma moteris nenustebtų, jei likimas ir vėl nuspręstų su ja papokštauti.

„Žinote, mano visas gyvenimas taip ir banguoja. Vienu metu atrodo, kad viskas tobula, o paskui, žiūrėk, jau viskas ima ir sugriūna. Toks tas gyvenimas. Šiandien tikrai galiu pasidžiaugti, kad tikrai viskas pas mane yra puikiai, bet vėlgi, lai žmonės į tai nežiūri su pavydu, nes gali visko nutikti. Ims viskas ir sugrius – ir tu, žmogau, nesi nuo to apsaugotas.

Šiaip esu labai savimi pasitikinti. Net jei man gyvenimas griūna, aš moku sau spirti į užpakalį ir judėti tolyn. Bet net ir tokiam žmogui nėra lengva išgyventi sunkius gyvenimo periodus“, – neslepia Natalija.

Paklausta, kada ji sau yra pati gražiausia – ryte be makiažo, o gal besiruošiant koncertui, dainininkė tikina besistengianti branginti kiekvieną akimirką.

„Aš net ir toje nuotraukoje prieš kelerius metus sau tikrai buvau graži. Aš tiesiog vertinu kiekvieną akimirką ir džiaugiuosi, kad esu tokia. Net ir žiemos metu, kai buvau priaugusi šiek tiek kilogramų, kai buvau stambesnė, sau aš buvau graži. Ir tie kurie sakė, kad jau truputėlį atrodžiau kaip kiaulaitė – na, ir gerai, bet aš sau buvau graži. Moterys, turime mylėti save tokios, kokios esame ir dėkoti už tai, kad esame sveikos, nes tai yra svarbiausia“, – su šypsena pokalbį užbaigė N. Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)