Kaip rašoma Lietuvos Respublikos prokuratūros pranešime, ikiteisminio tyrimo metu bus siekiama išsiaiškinti, kodėl skundai dėl atviroje lauko teritorijoje garsiai leidžiamos muzikos buvo ignoruojami ir kas dėl to kaltas.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokuroras, jį atlieka Palangos policijos komisariato tyrėjai.

Organizatorius atsidūrė komisariate

Savaitgalį komisariate atsidūrė ir uždaro festivalio „Pudra“ rengėjas Marius Lucka. Šį savaitgalį legendinės liukso klasės Palangos viloje „Auska“ kasmetinį vakarėlį surengęs žinomas vyras pats instagramo įraše pranešė, kad yra areštinėje.

Triukšmo neapsikentę gyventojai į policiją kreipėsi ne vieną kartą. Sprendžiant iš žinomų žmonių įrašų socialiniuose tinkluose, trankus vakarėlis ir šeštadienį vyko iki pirmadienio ryto.

Kasmet vykstančiame renginyje „Pudra“ susirinkdavo šimtai vakarėlių mėgėjų, tačiau šiemet festivalio sąraše – tik kviestiniai svečiai.
„Pagal dabartinius vyriausybės nurodymus galime surengti jaunystės šventę tik konkrečiam skaičiui žmonių, todėl patekimas bus labai ribojamas“, – skelbiame renginio apraše.

Iš sostinės į Palangą vakarėlio dalyviai buvo atskraidinti lėktuvu. Prabangiai vakaras pradėtas ne šiaip sau – šiemet organizatoriai svečius kvietė puoštis tema „doleriai ir mėlynas kraujas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)