Jų teigimu, manoma, kad moters mirties priežastis greičiausiai galėjo būti alkoholio vartojimas sergant kepenų ciroze, kuri jai buvo nustatyta pernai.

„Jai buvo visiškai uždrausta vartoti alkoholį. Antradienį vyks skrodimas ir bus nustatyta, nuo ko tiksliai mirė“, – „Delfi“ sakė dainininkei artimas žmogus.

Erikos kūnas rastas tame pačiame name gyvenusio kaimyno bute. Smurto žymių nerasta. Atlikėjai buvo 54-eri.

Artimų šaltinių teigimu, moteriai ilgą laikotarpį buvo nelengva, tačiau bičiuliai paskutiniu metu buvo nuo jos nusisukę ir nesistengdavo padėti.

Na, o praėjusių metų rugpjūtį teismas nutraukė jos ir Tomo Škudzinsko santuoką.

Anksčiau artimas jos bičiulis ir kolega Aidas Manikas „Delfi“ sakė, kad apie Erikos mirtį jam ryte pranešė jos buvęs vyras Tomas.

„Mudu su Erika jau penkerius metus nebendravome, tačiau buvome kolegos. 2015 metais, kai jiedu su Tomu kėlė vestuves, jie paprašė manęs pabūti vestuvių liudininku. Sutikau. Ji atrodė pasipuošusi, laiminga. O paskutiniu metu, kiek teko girdėti, ji dažnai būdavo liūdna ir sunkiai atpažįstama, nes turėjo problemų su svaigalais. Paskutiniai gyvenimo mėnesiai, anot jos draugų, jai buvo nelengvi.

Reiškiu užuojautą jos dukrai ir vyrui. Žemėje ji paskutiniu metu ramybės nerado, tad noriu palinkėti, kad jos siela rastų ramybę danguje. Labai gaila žmogaus. Čia tik jos reikalas, kaip ji elgdavosi. Anksčiau tikrai turėjo labai daug gerbėjų, jos albumai buvo labai perkami, žmonės ją mylėjo. O paskui gyvenimas, matyt, pakrypo kita linkme“, – kalbėjo A. Manikas.

2016 m. spalį praeityje populiari estrados atlikėja patyrė sunkią traumą - Kauno Šilainių mikrorajone ji buvo partrenkta automobilio, o paskui išgabenta į Kauno klinikas, kur nustatyta, kad jos būklė - itin sunki.

Skandalingoji atlikėja viešoje erdvėje anksčiau dažnai į save atkreipdavo dėmesį skandalingais pasisakymais ir pareiškimais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (497)