„Negaliu patikėti, kad stoviu ant scenos ir pagaliau su šimtais laimingų ir besišypsančių žmonių galiu nuo scenos galiu sveikintis gyvai, o ne per video skambutį! – juokdamasis renginį pradėjo vyrams skirto žurnalo “L’Officiel hommes” redaktorius Saugirdas Vaitulionis.

„Po kelis mėnesius trukusio karantino, pagaliau galime lengviau atsikvėpti ir prisiminti šventiškos nuotaikos kupinus susibūrimus. Juk visi taip pasiilgome draugų klegesio, šį vakarą smagu matyti tiek veidų, švenčiančių kartu su mumis. Nors šįmet visi susidūrėme su viruso išbandymu, džiugu, kad skaitytojai leido laiką kartu su „L'Officiel Lithuania“, dėkojame jiems ir šiandien jau didiname savo tiražus“, – sakė žurnalo prodiuserė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė.

„Niekada nemačiau savo mylimiausio pasaulyje miesto tokio gyvo. Tik nužydėjus kaštonams jis visada pradėdavo tuštėti, kol rugpjūčio pradžioje tapdavo toks mieguistas, jog stengdavaisi eiti gatve nekaukšėdama, kad tik jo neprikeltum ankščiau nei būtina, o dabar... Dabar viskas „dega ir putoja“. Prisipažįstu, šie metai, vos įpusėję, mane daug ko išmokė, o labiausiai to, kokia nepaprasta vertybė yra būti šalia, džiaugtis ne tuo, kur gali būti, o tiesiog būti. Klausytis muzikos, niekur neskubėti, žiūrėti į dangų ir ganyti debesis. Būkime kartu šią keistą vasarą”, – pristatydama naujausią numerį sakė žurnalo vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė.

Vasarai skirtą „L'Officiel Lithuania“ viršelį papuošė garsus modelis Monica Hansen, kuri pastaruosius penkerius metus visą savo dėmesį skyrė maudymosi kostiumėlių kūrimui ir savo prekės ženklo „Monica Hansen Beachwear“ įtvirtinimui mados pasaulyje. Šiandien jos maudymosi kostiumėliais puošiasi visas žvaigždynas, nuo Beyonce, Kim Khardashian, Gigi Hadid, Kate Hudson iki Miley Cyrus ir Christy Brinkley.

„Esame drąsus prekės ženklas, drąsesnis už daugelį kitų. Kalbu ir apie dizainą, ir apie medžiagas, kurias naudojame. Mano kūryboje dera seksualumas ir elegancija, mada ir unikalumas, romantika ir minimalizmas“, – pasakoja kūrėja.

Vakaro metu publika klausėsi gyvos muzikos koncerto – projekto „90s LIVE“ kartu su Jurgiu Brūzga. 90-ųjų dvasios įkvėptą vakarėlį dovanojo gyvos muzikos projektų organizatoriai „Rootslive“, renginiuose profesionaliai atliekama muzika pasirūpinantys iki smulkiausių detalių. Kadangi tai pirmasis „L'Officiel Lithuania“ kviestinis vakaras po karantino, pasirinktas after quarantine renginio aprangos kodas, kvietęs svečius nevaržyti fantazijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (405)