Prie jūros automobiliu su dvyniais Kornelija ir Donatu vykusių Deivydo ir Katažinos Zvonkų vairuojamas automobilis nubloškė gandrą. Nuo staigaus smūgio įtrūko didelė dalis priekinio mašinos stiklo. Laimei, langas dužo keleivio pusėje, kurioje nesėdėjo nė vienas šeimos narys. Trečiadienį „Delfi“ Katažina sakė, kad šis įvykis visai šeimai sukėlė streso, o ypač dėl nelaimės išgyveno Deivydas, svarstęs, kokį manevrą atlikus būtų galėjęs išsaugoti paukštį.

Deivydo bičiulis Stano nepraleido progos šia tema pašmaikštauti ir į savo įrašų studiją pasikvietė „TV Pagalbos“ heroję – Gerdą Žemaitę kartu su laidos operatoriumi.

„Vienas geriausių mano draugų Deivydas Zvonkus yra gandrų žudikas. Automagistralėje jis numušė gandrą. Ar yra kažkokia reabilitacijos klinika tokiems, kaip jis?“ – klausė Stano.

Visą vaizdo įrašą pamatysite čia:

„Delfi“ paklaustas, kaip bičiulis sureagavo į tokį draugo pokštą, Stano pasidžiaugė, kad jiedu su Deivydu visuomet panašiai juokauja, tad ir šįkart barti negavo.

Tiesa, feisbuke D. Zvonkus bičiulio įrašą pakomentavo taip: „Ar girdi, nesidaryk sau reklamos iš draugo nelaimės. Geriau parimuok ką nors apie saulę ir dangų“.

Kaip trečiadienį „Delfi“ pasakojo Katažina, įvykis buvo toks staigus, kad ji nė nespėjo pastebėti.

„Aš iš viso nemačiau, kas įvyko, nes mes gale su sūnumi Donatu žiūrėjome daineles, o dukra Kornelija miegojo. Tik supratau, kad Deivydas pradeda staigiai stabdyti ir išgirdau tą baisų susidūrimo garsą. Viskas įvyko per sekundę. Išsigandau, kad žmogų numušėme, bet Deivydas iškart sako: „Gandras“.

Laimė, keleivio pusė priekyje buvo tuščia. Sutarėme, kad stebėsime, ar kelionės metu nuo vibracijos stiklas nebyra ir, jeigu ne, važiuosime toliau. Klaipėdoje užsukome pas Deivydo brolį, išsiurbėme visus stiklus ir išvažiavome. Tas smulkiausias stiklas kažkiek byra, tačiau, ačiū Dievui, didelių skylių stikle nėra. Na, o kai pasiekėme kelionės tikslą, visai atsipalaidavome ir pradėjome įvykį traktuoti kaip juokelį “, – „Delfi“ pasakojo pašnekovė.

Katažina ir Deivydas Zvonkai su atžalomis pateko į avariją

Nors šiandien šeima kvėpuoja ramiau, po įvykio, anot Katažinos, šeima dar pusvalandį važiavo tyloje.

„Kiekvienas paskendome savo apmąstymuose. Deivydas, žinoma, buvo labiau susijaudinęs. Žinote, kaip būna – po tokio įvykio bandai mąstyti, ką galėjai padaryti kitaip. Bandžiau raminti jį, nes tai, nes jis tokioje situacijoje sureagavo puikiai. Jeigu būtų pamatęs anksčiau, aišku būtų sustojęs. O galbūt iš išgąsčio būtų pradėjęs dar smarkiau stabdyti, automobilis būtų apsisukęs ir gandras būtų pataikęs į Donatėlio pusę? Viskas baigėsi labai labai gerai. Tad taip, pradžioje visi važiavome šiek tiek nusivylę – tik išsirengėme atostogų ir štai toks nutikimas“, - pasakojo Preiloje su šeima besiilsinti Katažina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)