5,3 bei 7 tonas sveriančius, 5–6 metrų ilgio monstrus visureigius kartu su patyrusiais vairuotojais M. Katleris ir M. Stonkus išbandė pievoje su specialiai parengtais kalneliais.

Specialiai ekstremaliems pasivažinėjimams skirti automobiliai tik iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti lėti ir nerangūs, tačiau bekelėje „Monster Bus“ išbandęs M. Stonkus įsitikino, kad pasivažinėjimas šiuo „monstru“ gali būti netgi labai ekstremalus.

„Kai pamatai dvigubai už save didesnę transporto priemonę, pasitikėjimas jį suvaldyti sumažėja perpus. Tačiau vos tik išgirsti variklio riaumojimą, pajunti jo jėgą ir galimybę įveikti bet kokią kliūtį ar „įkopti“ į bet kokį kalną, paleisti šio „monstro“ vairo nebesinori. Tai buvo su niekuo nepalyginama patirtis.“, – pasakojo M. Stonkus.

Norint išmokti valdyti monstrą visureigį ir „išspausti“ iš jo viską, kas geriausia, reikia šiek tiek laiko. Todėl pirmiausia M. Stonkus sėdo šalia instruktoriaus į keleivio vietą. Profesionalas parodė aktoriui ekstremaliausias situacijas, kurias gali įveikti šis „monstras“. Ir tik po to M. Stonkus leidosi į trasą pats, kurioje turėjo ne tik suvaldyti šį „žvėrį“, bet ir įveikti specialiai trasoje įrengtas kliūtis.

Keleivio vietoje visureigį išbandęs M. Katleris, taip pat liko sužavėtas neeiline pramoga.

„Kai milžiniškas automobilis riaumoja trasoje, iki cypimo nedaug trūksta. Tad viso pasivažinėjimo metu laikiausi įsikibęs rankenos, o visureigiui sustojus, atrodė, jog nejaučiu žemės po kojomis. Tikrai nesitikėjau, kad tiek adrenalino, azarto ir minčių suteiks šis „monstras“, – įspūdžiais dalijosi M. Katleris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)