„Tai labai smagi tema. Aš pati nemėgstu pompastikos, vargu ar kada surengčiau vakarėlį su raudonuoju kilimu ir „black tie“ aprangos kodu, kadangi tai visiškai ne mano stilius. O indėnų tema man pasirodė labai artima, laisva, kurioje tiek artimieji, tiek draugai galėjo pasireikšti, parodyti savo kūrybiškumą, humoro jausmą“, – Delfi pasakojo sukaktuvininkė.

Kelias dienas sekėjai socialiniuose tinkluose matė tarsi „Pinterest“ paveikslėliais nuklotą Eglės paskyrą, tačiau tai tikrai nebuvo tik idėjinė šventė – šokėja iš tiesų atkartojo savo 18-ąjį gimtadienį.

„Prieš 10-imt metų, kai man buvo 18-ika, buvo tokia pat tema, tuomet gimtadienyje buvo 50-imt žmonių, dėl to svečiai turėjo nakvoti palapinėse, kas ir pasufleravo vakarėlio temą. O šįkart šventėme sode su kiek mažiau svečių, tad dėl nakvynės klausimų nekilo“, – atviravo pašnekovė.

„Prisiminiau, kas buvo prieš 10-imt metų. Tikiuosi, kad ir 38-asis gimtadienis toks bus“, – nusijuokė ji.

Teminiai vakarėliai Eglės kasdienybę praskaidrina neretai. Pavyzdžiui, karantino metu šokėja kartu su namiškiais susiorganizavo pokerio vakarą, prie kurio priderino ir veiklą, ir aprangą.

„Aš mėgstu teminius vakarus ir mėgstu žinoti, kodėl žmonės susirenka. Mėgstu, kad būtų, ką veikti, jog būtų žaidimai, pramogos. Nors smagu ir ramiai paplepėti, tačiau tam mes ir taip susitinkame, tad per gimtadienius norisi laikytis idėjos“, – sako Eglė.

Pasiteiravus, ar per šventę jai įstrigo koks nors palinkėjimas, o gal koks svečio gestas, žinoma šokėja išskirti vieno negalėjo, tačiau neslėpė, kad tądien ji jautėsi labai laiminga, nes buvo apsupta mylimiausių žmonių.

„Sulaukiau labai daug gražių sveikinimų, palinkėjimų, buvo daug mane mylinčių žmonių. Mane pradžiugino ir tai, kad švente rūpinosi nemažai man artimų įmonių, su kuriomis aš dirbu. Vienos iš jų organizavo žaidimus, kitos – lauko pramogas, pavyzdžiui, lauko kubilą. Bene labiausiai mano gimtadieniu rūpinosi „Servantas.lt“, kurie pasirūpino labai skaniu ir gražiai pateiktu maistu“, – kalbėjo pašnekovė.

Į teminį vakarėlį įsitraukė ir Eglės tėvai, kurie taip pat kruopščiai pasirūpino savo kostiumais.

„Labai smagu, kad visi į šią temą pažiūrėjo rimtai. Kai buvo mano 18-asis gimtadienis, tai net neabejojau, kad visi paisys aprangos kodo. Šįkart į tai nedėjau daug vilčių, bet mano nuostabai visi svečiai labai pasistengė – kai kurie kostiumus išsinuomojo, kiti juos pasisiuvo patys“, – šiltai pasakojo E. Straleckaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)