Vienas žinomiausių šalies renginių organizatorių savaitgalį savo socialiniuose tinkluose pasidalino neeilinio įvykio prisiminimu ir sveikinimu.

„O tai buvo lygiai prieš 5 metus! Karšta ir saulėta, šypsenų ir laimingų žmonių, hortenzijų jūros ir maskarponės tortų kupina diena. Muzikos, fejerverkų, bučinių ir gražių žmonių.

Man ši diena primena Nerijaus pakartotus žodžius, jog „nieko nėra neįmanoma“. Surengti šventę mums reikėjo lygiai 3 dienų.

Kaetana Numa ir Nerijau, sveikinimai su Medinėmis vestuvėmis! Vertinkite vienas kitą!“ – linkėjo J. Morkūnas.

Delfi susisiekus su ryškios šventės organizatoriumi, šis neslėpė, kad K. ir N. Numų vestuvės buvo išties neeilinės.

„Viskas vyko prieš 5 metus. Pamenu, pirmadienį man buvo pasakyta, kad reikia tai padaryti. Ir viskas. Daugiau klausimų nebuvo.

Reikėjo viską daryti su maksimalia programa. Tai buvo absoliutus iššūkis, bet šventė išėjo super. Kiek esu girdėjęs žmonių prisiminimų apie tai, visi sakė, kad tai buvo vienas geriausių dešimtmečio renginių“, – šyptelėjo pašnekovas.

Delfi primena, kad turtingiausias Lietuvos žmogus N. Numa ir jo 18 metų jaunesnė mylimoji Kaetana aukso žiedus sumainė 2015 metais Vilniaus santuokų rūmuose. Tuomet porą į ceremoniją atlydėjo tik santuokos liudininkai ir vestuvių organizavimu besirūpinęs J. Morkūnas su asistente.

„Jogaila juokavo, kad šias vestuves būtinai įsirašys į savo CV – suplanavo per tris dienas“, – puikiai nusiteikusi prieš 5 metus kalbėjo K. Numa.

Po mažiau nei 10 minučių trukusios oficialios ceremonijos sutuoktiniai sėdo į automobilius ir išvyko. Prie Santuokų rūmų nesibūriavo nei sveikintojai, neaidėjo ir įprastai šioje vietoje atidaromi putojančio gėrimo buteliai. Dovanas ir sveikinimus pora priėmė vakarinėje šventės dalyje savo namuose.

Vyru ir žmona tapę žinomi šalies verslo atstovai po ceremonijos Delfi tikino besijaučiantys puikiai, o laisvą laiką iki puotos jie skyrė vestuvinei fotosesijai.

Geros nuotaikos vestuvių dieną nestokojusi Kaetana atskleidė, kad puotai buvo pradėta ruoštis vos kelios dienos iki šventės.

„Prašymą buvome nunešę anksčiau, tačiau nebuvome apsisprendę dėl datos. Datą stumdėme ir prisiderinome prie artimųjų. Jiems šis ketvirtadienis tiko. Pirmadienį ryte sėdome ir pradėjome viską planuoti“, – tuomet pasakojo nuotaka.

Vakare poros namuose vykusioje šventėje dalyvavo per 200 kviestinių svečių. Kai kurie jų į vestuves atvyko iš užsienio. „Kadangi reikėjo greitai ir norėjome viską daryti paprasčiau, todėl ir nusprendėme šventę rengti namuose su artimaisiais, draugais ir kaimynais“, – detales atskleidė pašnekovė.

Nors tiksli vestuvių data ilgą laiką buvo nežinoma, Kaetana „Dolce&Gabbana“ suknele jau buvo pasirūpinusi iš anksto, tad netikėtai užklupę šventiniai rūpesčiai nuotaikos jai nesugadino.

„Suknelę turėjau iš anksčiau – atsisiunčiau internetu. Bet tik ją ir turėjau. Dar jaunikį, žinoma, turėjau, – šmaikštavo moteris. – Pirkti internetu nebuvo baisu, kadangi galima grąžinti. Suknelė kokteilinė. Tai nėra kokia didelė sunki suknia, kurią būtų sunku išsiųsti atgal. Kai ją pamačiau, man ji iš karto patiko“.

Šventėje svečiams pasirodė Gytis Paškevičius, Vaidas Baumila ir Egidijus Dragūnas-Selas: „Užsienio žvaigždžių nebus, paėmėme geriausius, kokius galėjome iš Lietuvos“.

Pora romantiškus santykius užmezgė 2011 metų rugsėjo mėnesį.

„Nerijus mane pakvietė į kavinę. Taip ir prasidėjo mūsų draugystė“, – laimingos istorijos pradžią vestuvių dieną prisiminė mylimajam „taip“ ištarusi moteris.

Žinia apie privatumą itin saugančios poros santykius šalies žiniasklaidoje pasirodė tik 2014 metų žiemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)