„Nuotaika nuostabi – nuo ryto sulaukiu labai daug dėmesio. Kai kurie jau ir vakar pasveikino. Smagu, kad yra feisbukas, primenantis apie galimybę vieni kitiems palinkėti laimingų metų. – pasidžiaugė Renata ir prisipažino kol kas iš artimiausiųjų sulaukusi tik pasveikinimo telefonu. – Taip nutiko, kad šiandien visi esame išsibarstę. Aš – Vilniuje, vyras su vaikais – sodyboje, dukra – pas močiutę. Kadangi dabar turiu važiuoti į repeticiją Kaune, sulaukiau pasveikinimo skambučiu. Visi choru uždainavo „Su gimimo diena“ ir labai pradžiugino. Na, o dovanos, kaip žadėjo, laukia vėliau. Vakare visi susitiksime sodyboje ir pjaustysime tortą“.

Norvilų šeima visą karantino laikotarpį mėgavosi gamtos vaizdais – net ir dabar dienas leidžia savo sodyboje Zarasų rajone.

„Mums Vilniuje nėra ką veikti, o iš sodybos irgi drąsiai galima važiuoti į koncertus bei visur kitur. Tad mes jau kaip ir apsistojome ten. Sodyboje daugiau erdvės ir veiklos“, – kalbėjo Renata.

Moteris pasakojo rytą pasitikusi su Katažinos Zvonkuvienės daina „Gyvenimas prasideda nuo keturiasdešimt“.

„Mano gyvenimas irgi prasidėjo nuo keturiasdešimties. Dabar aš jau konkrečiai žinau, ko noriu ir nenoriu, žinau, kaip ir kas man patinka, žinau, ar reikia nusileisti, ar pataikauti, ar nepataikauti. Nebijau drąsiai pasakyti savo nuomonės, pasidžiaugti kitais“, – kalbėjo Renata.

Anksčiau šalia žinomos moters vardo žiniasklaidoje buvo pažymima ne atlikėjos profesija, o tai, kad ji – tituluota gražuolė. Tad ne viename grožio konkurse laurus skynusi R. Norvilė nustebina prasitarusi: „Jeigu ne koncertai, aš namuose išvis neturėčiau veidrodžio“.

„Man jo, tiesa pasakius, nelabai reikia. Dabar, kai laiką leidžiame sodyboje, ačiū Dievui, nereikia ir makiažo. Atsikeli ryte, susišukuoji, nusiprausi, apsirengi švariais drabužiais ir viskas, gyveni. O tas grožis... Na, taip, mėgstu terliotis kremais, mėgstu jausti komfortą, o ne jausmą, kai traukia odą. Tačiau labai puoselėti grožį – ne mano stichija“, – kalbėjo R. Norvilė.

Vis dėlto jai, kaip ir daugeliui moterų, sulaukti vyro komplimentų dar ir kaip malonu.

„Kiekvienam žmogui, koks jis bebūtų, patinka komplimentai. Net ir mūsų mažiausiajam. Kai pasakai jam: „Tu gražus“, jis visada padėkoja. Nors kiek ten toks mažas vaikas gali suprasti apie grožį. Bet kiekvienam žmogui, ar jis vyresnis, ar jaunesnis, ar visai mažas, gražūs žodžiai yra reikalingi. Ir man malonu jų sulaukti, ir pačiai jais kažką palepinti“, – prisipažino Renata.

Kai 2016 m. rugsėjį gimė trečiasis Renatos vaikas, žiniasklaidai ji buvo užsiminusi, kad nesupyktų, jei gandras atneštų ir ketvirtąjį. Na, o šiandien, 16-metę Vanesą iš ankstesnių santykių, kartu su Deiviu sulauktus 10-ties Emilį ir 3-jų Rėjų auginanti mama kalba kitaip.

„Gal tiek to. Aš visada juokauju, kad, jeigu trečias būtų toks, kaip antras, tai būtų ir ketvirtas. Tačiau mūsų trečias yra toks direktorius ir karalius, kad mes vos spėjame paskui jį šokinėti. Net neįsivaizduoju, kad galėtų būti dar vienas. Visada sakiau, kad turėsiu tris vaikus, tai gal ties tuo skaičiumi jau apsistokime, nes nebereikia, užteks“, – nusijuokė žinoma moteris.

Anksčiau kalbėdama su žiniasklaida Renata neslėpė, kad minčiai apie ketvirtą vaiką jos vyras nepritarė iš karto.

„Žinote, jeigu norėčiau, vyras niekur nesidėtų“, – pirmadienį „Delfi“ sakė pašnekovė.

Pokalbio metu Renata skubėjo į repeticiją su grupe „La Forza“. Moteris džiaugiasi, kad po karantino pagaliau pradėjo sulaukti renginių organizatorių skambučių.

„Koncertuoju ir su vyru, ir su grupe. Netrukus turėsime koncertą su „La Forza“, tad lekiu į repeticiją prasidainuoti ir pasižiūrėti, kaip po karantino atrodome. Galbūt ir drabužius reikės iš naujo susiderinti“, – pasakojo Renata.

Praėjusių metų lapkritį „La Forza“ paliko viena narė – Vaida Genytė. Tačiau, nors kol kas grupėje dainuojančių afišuojamų atlikėjų yra tik dvi – Neringa Nekrašiūtė ir Renata, pašnekovė prasitarė apie artėjančius pokyčius.

„Iš viso mūsų yra keturios. Pagrindinės esame mes – aš ir Neringa. Mes koncertuojame ir dviese, ir trise. O, jeigu kažkuri labai norės, būsime ir keturios. Yra daug gražių, dainuojančių, nuostabių moterų yra labai daug. Esu pakalbinusi ne vieną, tad visada gali būti staigmena“, – sakė Renata.

Pašnekovė prasitarė, kad netrukus grupės gerbėjų laukia naujas grupės kūrinys, kurį buvo tikėtąsi įgyvendinti kur kas anksčiau. Deja, planus kiek pakoregavo karantinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)