Paklausta, kaip dabar atrodo jos kasdienybė, garsi atlikėja, prakalbo apie buitį: „Pradedant sauskelnėmis, maisto gaminimu, baigiant vaikų prausimu. Vis dėlto jų – penki“.

Moteris sako, kad gimimo dienos proga labiausiai sau palinkėtų sveikatos. „O visa kita kaip nors ateis“, – viliasi Rūta, kuri dar prieš mėnesį prakalbo apie varginančius sunkumus asmeniniame gyvenime. Moteris, kuriai ne kartą dėl savo vyro ir vaikų tėvo Rolando Damijonaičio smurto į namus teko kviesti policiją, buvo rimtai susirūpinusi savo saugumu.

„Jeigu tarp draugų yra tikinčių, paprašysiu maldos už savo saugumą“, – balandžio pabaigoje feisbuke mįslinga žinute dalijosi scenos žvaigždė.

Šiandien Rūta „Delfi“ sakė, kad į jos gyvenimą pagaliau atkeliavo krislelis ramybės.

„Kažkiek ramybės yra. Žinoma, priklauso nuo to, su kuo save lygini. Jeigu lygini save su žmonėmis, kurie neturi vaikų – jie ramybės turi daugiau. Na, o jeigu lygini save su žmonėmis, susiduriančiais su labai dideliais sunkumais ir gyvenimo išbandymais, paskutiniu metu tos ramybės yra šiek tiek daugiau“, – sakė ji.

"Enya Songs Christmas Show" koncerto atlikėjos

Vis dėlto žinomos atlikėjos kol kas neramina finansinė padėtis. R. Ščiogolevaitei, kaip ir kitiems šalies scenos atstovams, kūrėjams, menininkams skaudžiai smogė neplanuota krizė, kurią išprovokavo dėl koronaviruso paskelbtas karantinas. Ne vienas žinomas žmogus pareiškė, kad net 2008 metų ekonominę krizę ištverti buvo lengviau – tuomet, kad ir už mažesnius honorarus, ant scenos lipti nebuvo draudžiama.

„Jeigu atvirai, šioje sferoje yra visiška tragedija. Niekas nesitikėjo, nesiruošė. O man pačiai tik to ir betrūko prie visų problemų. Gaila, kad ši sritis neatsigauna taip greitai, kaip norėtųsi, vis dėlto eilės norinčių koncertuoti – didžiulės. Todėl stengiuosi apie save visiems priminti. Jeigu kas organizuojate šventes – aš visada jose dainavau. Niekada nesikratydavau pasirodymų vestuvėse. Visada koncertuodavau ir per vestuves, ir per kitas šventes. Tad noriu paraginti žmones kreiptis. Kainos nesikandžioja.

Dainavimas vestuvėse daugelį metų buvo svarbi mano darbo dalis. Aišku, kiekvienas turi savo įsitikinimų. Kam patinka rinkti arenas, kam patinka kameriniai koncertai. Kas vieno ar kito norėtų, bet neišeina. Manęs pasirodymai asmeninėse šventėse nė kiek neglumina. Ir tikrai nedariau to tik verčiama aplinkybių. Man visada smagu matyti žmonių akis, su jais pabendrauti artimiau“, – „Delfi“ kalbėjo Rūta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)