Įprastai apie savo santykius per daug neatviraujanti Asta instagrame pasidalijo keliomis naujomis nuotraukomis, kuriose ji pozuoja su savo mylimuoju. Tai sekėjams tapo tarsi maloniu priminimu, kad žinoma pora iki šiol eina bendru gyvenimo keliu.

Romantiškos akimirkos įamžintos švenčiant G. Manchesterio 55-ąjį gimtadienį. Nauji įsimylėjėlių kadrai sulaukė begalės komplimentų ir sveikinimų.


„Tai buvo nuostabus savaitgalis, švenčiant mano meilės gimtadienį“, – nuotraukas trumpai komentavo A. Valentaitė ir nurodė, kad iškili proga buvo paminėta Jungtinėje Karalystėje.
G. Manchesteris savo gimtadienį mini birželio 16-ąją.

Į užsienį gyventi A. Valentaitė išvyko dėl santykių su širdies draugu, britų multimilijonieriumi G. Manchesteriu, todėl Lietuvoje ji yra gana reta viešnia.

Siaučiant koronaviruso pandemijai pašnekovė Delfi patvirtino, kad ji ir jos 15 metų vyresnis mylimasis karantinavosi drauge.

A. Valentaitės ir G. Manchesterio romantiški santykiai į viešumą išlindo 2018-ųjų pavasarį.

„Niekada nežinai, kas tavęs laukia, bet dabar tikrai džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu. Manau, tai – vienas geriausių mano etapų“, – anksčiau yra sakiusi stilistė.

Užsienio žiniasklaidoje Glenas vadinamas technologijų inovatoriumi. Didžiojoje Britanijoje jis labiausiai žinomas kaip milijonierius, įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (812)