Socialiniuose tinkluose Joninių proga pasipylė gausybė geras emocijas keliančių akimirkų. Pramogų pasaulio atstovai laiką gamtoje leido taip pat išradingai: pynė vainikus, išsiruošė į kelionę su baidarėmis ar tiesiog mėgavosi ramybe atitrūkus nuo miesto šurmulio.

Štai aktorius Mantas Stonkus trumpiausią metų naktį sutiko su savo mylimąja, aktore Gelmine Glemžaite ir draugais. Bičiuliai mėgavosi gamta netoli vandens ir nepamiršo širdžiai malonių akimirkų įamžinti.

„Nuotraukos mamai“, – juokavo komikas, pasidalinęs pora nuotraukų iš šventės. Jose Manto, Gelminės ir jų bičiulių galvas puošė vainikai.


Joninių proga dizainerė Viktorija Jakučinskaitė instagrame pasidalino fotosesijos akimirka. Vandenyje įsiamžinusi drabužių kūrėja sulaukė daug komplimentų. Vienas komentatorius moters nuotrauką lygino profesionaliam žurnalo viršeliui.

„Kam ieškoti paparčio žiedo, jeigu yra visa žydinti upė“, – šalia dailios fotografijos brūkštelėjo ji.


Bene gražiausia vasaros švente mėgavosi ir kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson. Televizijos laidų vedėja įsiamžinto žavioje asmenukėje, o jos galvą puošė dailus vainikas su pievų gėlėmis.

„Vainikas gyvenimą puošia“, – savo kadrą komentavo ji ir pridūrė, kad šią akimirką ji rado savo archyve.


Trumpiausią metų naktį gamtoje laiką leido ir Indrė Kavaliauskaitė.

Televizijos ir renginių vedėja savo pasidalintoje nuotraukoje pozavo ant tiltelio sodyboje, esančioje Utenos apskrityje. Jos galvą puošė taip pat Joninių vainikas.


Kiek neįprasta nuotrauka socialinėje erdvėje dalijosi Naglis Bierancas. Joninių vakarą Žygaičiuose žinomas fotografas ir nuomonės formuotojas pozavo su... gaidžiu.

„Joninių nuotrauka su gaidžiu“, – šalia kadro konstatavo Naglis. Savo įrašą jis papildė besijuokiančia emocija.


Aušra Štukytė Joninių vakarą leido pasipuošusi pievų gėlių vainiku ir besisupdama ant supynių. Žinoma teatro ir kino aktorė su šeima dalyvavo šventėje Rumšiškėse.

Atlikėja Diana Dargienė instagrame taip pat dalijosi Joninių tematikai tinkančia nuotrauka.

Joje realybės šou „Holivudas“ išgarsėjusi moteris pozavo gamtos fone netoli vandens. Bene ryškiausiu kadro akcentu tapo įvairiaspalvis vainikas.

Joninės neabejotinai ypatinga diena muzikos kūrėjui Jonui Nainiui. Šia proga žinomas vyras su savo sekėjais dalijosi nuotraukomis su žmona Simona.

„Jovaninės“, – pasidalintus kadrus apibūdino didžėjus Jovani.


Su dailiai nupintu vainiku nuotraukai feisbuke pozavo ir Jurga Anusauskienė. Žinoma menininkė savo bičiulius ir kitus sekėjus sveikino sulaukus Joninių.

Karino Krysko su artimaisiais Jonines atšventė Utenos apskrityje. Ji instagrame kartu su sekėjais pasidžiaugė, kad trumpiausią metų naktį išsiruošė į kelionę baidarėmis.

Tiesa, tuo linksmybės nesibaigė. Kiek po vidurnakčio dainininkė pasidalijo ir kaitriai degančiu Joninių laužu.

Karina Krysko ir Jeronimas Milius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)