„Viskas tobulai, taip kaip ir turėjo būti“, – pasidžiaugė Deimantė, „Delfi“ skaitytojams sutikusi parodyti pokyčius.

Praėjus kelioms savaitėms po operacijos žinoma moteris apsilankė trečiadienį „Lofficiel Lithuania“ surengtame vakarėlyje, kur galima buvo pastebėti išvaizdos pokyčius.

Deimantė buvo sakiusi, kad nosies išvaizda turi nemenką įtaką jos darbui – modeliu dirbanti moteris kaskart būdavo priversta pozuoti tik iš vienos pusės, kur kuprelė mažiau pastebima.

„Visada pozuoju atsukusi dešinę veido pusę – mažiau matyti nosies kuprelė, tuo tarpu kita mano veido pusė kur kas mažiau fotogeniška. Nevarau Dievo į medį dėl savo išvaizdos ir jaučiuosi gerai, tačiau šis pokytis man tikrai padės jaustis komfortiškiau, bus lengviau save realizuoti darbuose“, – teigė pašnekovė.


Kalbėdama apie tai, į ką derėtų atkreipti didžiausią dėmesį pasiryžus operacijai, Deimantė išskyrė kelis dalykus.

„Man buvo svarbu pasirinkti atsakingą gydytoją, kuriuo galėčiau pasitikėti. Man pačiai buvo svarbu subręsti šiai operacijai, aiškiai suvokti būsimus pokyčius ar pasekmes, jei kažkas nepavyktų. Kitoms merginoms patarčiau taip pat gerai apsvarstyti šiuos dalykus. Labai svarbus ir pinigų klausimas – mano nuomone, čia nereikia taupyti. Reikia rinktis geriausią specialistą.

Žmogus, kuris renkasi tokius pokyčius, turi suprasti visą gijimo eigą ir suvokti, kad tie pokyčiai neįvyks per dieną. Reikės turėti kantrybės. Aš esu viskam morališkai pasiruošusi, nusiteikus ir tikiuosi geros organizmo reakcijos į šią intervenciją. O visa kita patikiu daktarams, kuriais pasitikiu, t.y. dr Dainiui Daunoravičiui ir ANG specialistui, kuris užtikrins ne tik vizualius, bet ir sveikatai palankius pokyčius“, – dar prieš operaciją kalbėjo žinoma vizažistė.

Taip pat ji pažymėjo, kad Natūralumas – kone didžiausia jos siekiamybė. Deimantė sakė besitikinti, kad po operacijos ir toliau jausis savame kailyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)