Verslininkė pasakojo, kad gimimo dienos vakarėlį teko nukelti dėl saugumo sumetimų – šalyje buvo įvestas karantinas, kurio metu buvo ribojamas žmonių susibūrimo skaičius.

„Tikrąją Estelos gimimo dieną sutikome šeimyniškai, taip dažniausiai darome kasmet – su tortuku, dovanėlėmis ir nuoširdžiausiais palinkėjimais. <...>. Nors karantino apribojimai jau švelninami, tačiau norėjome dar truputį palaukti, kad būtų visiems ramu ir saugu”, – kiek anksčiau Delfi pasakojo I. Stumbrienė.

Temines šventes ir vakarėlius mėgstanti rengti moteris teigė, kad dukra Estela taip pat turėjo daug idėjų.

„Iš pradžių buvo truputį neramu, ar pavyks surengti šventę. Tačiau Estela visgi pakvietė savo draugus, o šie kvietimą priėmė ir sutiko dalyvauti”, – atskleidė Inga.

Šiemet 14-metei dukrai verslininkė kartu su vyru surengė ugnies šventę ir pripažino, kad ši tematika turi ne tik gerąją, bet ir grėsmingą pusę.

„Manęs labai dažnai klausia, kaip mes sugalvojame temas gimtadienio šventėms? Atsakymas labai paprastas – viskas yra šalia, aplink mus, tik reikia apsidairyti”, – sako moteris.

„Ar žinote, kad ugnis, tai viena iš keturių pagrindinių pirminių elementų, kartu su vandeniu, oru bei žeme, sudarančių sąlygas žmogaus egzistavimui? Tačiau ugnis turi ne tik teigiamą simbolinę reikšmę (šviesos bei šilumos teikėja, namų židinio jaukumas), bet ir neigiamą (ugnikalnių ugnis iš žemės gelmių, žaibo ugnis bei pragaro liepsnos), o kuo baisiau, tuo įdomiau, tiesa? Tad nutarėme, kad 14-asis Estelos gimtadienis paskęs ugnies liepsnose“, – apie vakarėlio temą pasakojo mergaitės mama.

Pasirodo, kad vakarėlio metu šeimos nariai puošėsi dukart.

„Juk sakoma, kad nebūna dūmų be ugnies, o šiuo atveju – ugnies be dūmų. Keičiam sukneles ir ruošiamės vakaro programai“, – vieną iš šventės akimirkų komentavo I. Stumbrienė.

„Na, o vakaro kulminacijai – ugnies šou. Tokį įspūdingą ir profesionalų pasirodymą, kupiną jausmų ir dramos teko matyti pirmą kartą, ypač patiko tai, kad į šį šou buvo įtraukti ir šventės dalyviai. Pasibaigus pasirodymui kiekvienas galėjo įmesti saują gintaro dulkių į aukurą, taip sukeldamas didelę liepsną ir kartu pasakyti gražų palinkėjimą“, – pasakojo žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (475)