„Per trejus veiklos metus užsitarnavome dideles klientų simpatijas bei puikią reputaciją kaip išskirtinių kokteilių baras. Užklupus karantinui kartu su partneriu nutarėme, jog bus puikus metas atlikti baro atnaujinimo darbus, kad užsukę lankytojai jaustųsi dar jaukiau ir galėtų atsipalaiduoti”, – sakė baro vadovas Rimvydas Rukaitis.

Įvertinti atnaujintą interjerą užsuko būrys Lietuvoje gerai žinomų žmonių, rašoma pranešime spaudai. Grupės „69 danguje” narė Goda Alijeva džiaugėsi, kad pagaliau baigėsi sėdėjimo užsidarius namuose laikotarpis.

„Man šis vakarėlis – tai simbolinė smagios vasaros pradžia. Pagaliau galima laisvai bendrauti su draugais ne tik namų aplinkoje, bet ir prie skanaus kokteilio su vaizdu į Kauno rotušę. Buvau be proto pasiilgusi bendravimo ir pramogų, todėl šiandien labai norisi tiesiog smagiai leisti laiką”, – sakė ji.

„Labai džiaugiuosi, kad baigėsi karantinas ir kad per jį mano vyras nesėdėjo sudėjęs rankų, o visa savo energiją sutelkė baro atnaujinimui. Tad tas beprasmio užsidarymo namie laikas jam praėjo itin darbingai”, – sakė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Grupės „69 danguje” narė pasidžiaugė, kad ir pati prisidėjo vykdant renovacijos darbus.

„Man labai smagu, kad Rimvydas manimi pasitikėjo ir, kad visada klausė nuomonės bei į ją atsižvelgė. Vyras sakė, kad kai atidarinės kitą barą ar restoraną, būtinai visus darbus darysime kartu”, – planus atskleidė Nijolė.

Rimvydas Rukaitis pasidžiaugė, kad buvo atnaujintas ne tik baras, bet ir gėrimų meniu.

„Nuo šiol lankytojai galės rinktis iš daugiau kaip šimto skirtingų gėrimų rūšių, tad tikrai savo mėgstamą kokteilį čia lengvai atras net ir patys išrankiausieji”, – sakė jis.

Vakarėlyje garsiuosius kokteilius taip pat įvertino ir humoristas Mantas Katleris, dainininkė Mia, garsusis jutūberis Paul de Miko, prodiuseris bei keliautojas Mantas Bertulis, buvusi atlikėja Viktorija Vaičaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)