Grožio salono savininkė kaip problemą įvardijo tai, kad po saulės vonių yra gana rizikinga plaukelius šalinti senais lazeriais.

„Iš draugių ir klienčių esu prisiklausiusi liūdnų istorijų, kaip senos kartos Aleksandritai ir kiti lazeriai nudegina tamsesnę odą. Kartais net patenkama į ligoninę... Visi žinome, ką reiškia nudegimai – po kiek laiko odoje atsiranda randai. Juos ne taip lengva panaikinti. O kur dar pigmentacijos sutrikimai. Tokių „siurprizų“ nesinorėjo“, – kalbėjo Oksana.

„Žinoma, yra ir kitų plaukelių šalinimo metodų. Esu daug ką bandžiusi anksčiau ir galiu pasakyti, kad skausmingos depiliacijos vašku, cukraus pasta, peiliukais ar „namų“ epiliatoriais tikrai ne man! Gerai, kad pavasarį buvo karantinas ir nereikėjo „eiti į žmones“, – juokėsi žinoma moteris.

Savo išvaizda nuolat besirūpinanti vizažistė spaudos pranešime pasakojo, kad po karantino sužinojo, jog klinikoje „Grožio pasaulis“ atsirado naujausias „Motus Moveo“ Aleksandrito lazeris.

„Nieko nelaukdama jį išbandžiau ir įsitikinau, kad tai pats saugiausias Aleksandritas. Procedūra labai švelni, tikrai nenudegino. Nejutau jokio skausmo. Gydytojai patikino, kad epiliaciją galėsiu darytis ir vasarą. Netgi leido degintis. Nuo šiol seniems lazeriams sakysiu didelį „ne“, – sako Oksana.

Tiesa, nepageidaujamų plaukelių šalinimas įdegus buvo ne vienintelė problema žinomai moteriai, keliaujančiai iš egzotiškųjų Maldyvų.

Lietuvoje įsigaliojus karantinui Oksana salyne turėjo praleisti kiek ilgiau nei planuota. Be to, grįžusi namo ji privalėjo laikytis saviizoliacijos. Tuomet dainininkė prisipažino, kad sunkiausia jai buvo dvi savaites nematyti vaiko ir artimųjų.

„Labai liūdna, nes taip norėjosi apsikabinti mažylį, mamą, taip norisi pas šeimą, bet, kad ir kaip būtų sunku, tai darome dėl vienas kito sveikatos ir, žinoma, saugodami kitus“, – savo socialiniame tinkle tuomet pasakojo Oksana.

Instagrame moteris taip pat pasidalino kelionės iš Maldyvų į Vilnių akimirkomis. Lietuvoje dainininkę pasitiko specialius drabužius ir apsaugines kaukes dėvintys darbuotojai, jai buvo patikrinta kūno temperatūra, imtasi ir kitų saugumo priemonių.

Delfi primena, kad į Maldyvus su būriu kitų moterų Oksana išvyko dar kovo pradžioje. Nors tuomet apie koronaviruso grėsmę buvo kalbama vis dažniau, lietuvės nė nenumanė, kad vos už kelių dienų situacija Lietuvoje taip pasikeis.

„Jei būčiau žinojusi, kad taip bus, greičiausiai būčiau atsisakiusi šio rojaus kampelio. <...> Į Maldyvus išvažiavome dar prieš prasidedant tokiai panikai“, – socialiniame tinkle tautiečiams anksčiau pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)