Šventėje buvo visko: 4-ių patiekalų „gala“ vakarienė, smagių pramogų, gyvos muzikos ir, žinoma, šokių. Demonstracines vestuves vedė renginių ir TV laidų vedėjas Mantas Stonkus.

Programoje visų susirinkusiųjų taip pat laukė Justino Malinausko magijos šou, Petro Daunio koncertas, somelje Alberto Koncijalovo vynų pristatymas, skanios virtuvės šefo Dilan Dampella Gamage su „Maisto architektų“ komanda staigmenos, barmenų kokteilių gamyba, šampano taurių piramidė, Egidijaus Rainio vestuvinių suknelių prezentacija, Kąstyčio Kerbedžio dainos ir kt.

Šventėje dalyvavo bene pusšimtis kviestinių ir pasipuošusių svečių, tarp kurių – ir pramogų versle žinomi žmonės: Rytis Cicinas, Rasa Barauskaitė, Remigijus Žiogas, Rasa Kaušiūtė bei kt.

Renginį įamžino profesionalių fotografų ir filmuotojų komanda, o ypatingą šventės atmosferą kūrė išradingi dekoratoriai.

Vestuvių organizatorė Ramunė su džiaugsmu pristatė savo ilgametę patirtį ir tikėjosi, kad kviestinė publika įvertins jos profesionalumą. „Šventė be rūpesčių!“ – Ramunės komandos šūkis, lydintis kiekvienas užsakovams organizuojamas vestuves ar šeimos šventę, kiek anksčiau buvo rašoma spaudos pranešime.

Kiekviena šventė reikalauja kruopštaus pasiruošimo, o jos sklandus organizavimas – profesinių žinių.

„Jau daugiau nei penkerius metus gyvenu vien jūsų šventėmis. Tai ne tik mano darbas – tai tikrų tikriausia mano aistra. O juk žinia, kad su užsidegimu ir meile atliekamas darbas duoda stebuklingus rezultatus, – šypsosi Ramunė. – Kartu su jumis aptarusi šventės viziją, pasiūlysiu geriausią koncepciją ir individualų planą̨. Pasirūpinsiu šventės dekoru, floristika, tinkamais ir profesionaliais visų reikiamų paslaugų teikėjais, kurie yra patikrinti laiko ir begalės bendrų renginių bei projektų. Esu tikra, kad mano komanda sukurs nepamirštamą jūsų šventinę pasaką!“

Renginyje savo sugebėjimais taip pat stebino drąsių ir ambicingų virtuvės meistrų komanda, kuriems maisto gaminimo ir pateikimo procesas – tikras architektūrinis statinys. Kiekvienas produktas ar net mažiausia pipiro kruopelė yra labai svarbi galutinio rezultato sudedamoji dalis.

„Didžiausia mūsų stiprybė – įvairialypė, tačiau darni ir kūrybinga komanda. Kiekvienas jos narys prie galutinio rezultato prideda savo žinių, patirties, savito požiūrio į maistą ir jo ruošą. Mūsų komandos virtuvės šefas Dilan Dampella Gamage iš Šri Lankos savo nuoširdumu ir paprastumu užburia ne tik virtuvę, bet ir jo ruošiamo maisto paragaujančius žmones. Jo unikali daugiakultūrinė patirtis virtuvėje leidžia klientui pateikti drąsius, netikėtus bei amą atimančius maisto derinius“, – teigia „Maisto architektų“ įkūrėja Sandra Urbonienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (314)