Pačiame verslininko D. Bunkaus ir jo jau buvusios sužadėtinės Viktorijos Siegel skyrybų dramos įkarštyje pasirodė mįslinga atlikėjos N. Bunkės žinutė. Buvusi žinomo vyro žmona ir jo sūnaus mama instagrame išrėžė, ką mano apie žinomų žmonių populiarinamą požiūrį į šeimą. Laidoje dainininkė dar kartą paaiškino, ką tuo norėjo pasakyti.

„Kalbu apie patį požiūrį, kad žmonės nepultų aklai tikėti viskuo, ką sako influenceriai. Tą sakydama turiu omenyje ir save. Tu gal ne visada gali pasakyti tiesą. Tiesiog netikėkite viskuo, ką matote.

O ta situacija... Be abejo, aš turiu savo nuomonę, bet viešai jos išsakyti man nereikia, nesikišiu. Kaip bebūtų, Danielius yra mano vaiko tėvas ir aš jį palaikau kaip žmogų, kaip vyrą, kaip savo vaiko tėtį.

Net mano sūnus, būdamas 8-erių metų sako, mama, nepyk, aš dabar turiu būti su tėčiu, jam dabar yra sunku ir aš pas tave dar nevažiuosiu. Net vaikas supranta, kad tėčiui dabar nelengva ir jį reikia palaikyti. Tai parodo, manau, daug ką“, – pasakojo N. Bunkė.

Laidoje atlikėjos pasiteirauta, ar nesulaukė gerbėjų klausimų apie tai, kas iš tiesų nutiko tarp D. Bunkaus ir V. Siegel.

„Ne. Žmonės nesikiša. Apskritai manau, kad esu viena iš tų influencerių, kurie gauna bene mažiausiai heito. Man niekada niekas į akis nėra pasakęs, kad, pavyzdžiui, kaip aš galėjau pasisakyti, kas matė mano įrašą. Visi kaip tik rankomis ploja, kad pagaliau kažkas atsistojo ir pasakė savą požiūrį“, – teigė pašnekovė.

Laidoje užsiminta, kad daugeliui galėjo pasirodyti keista, kad visuomet atvira buvusi V. Siegel staiga tapo kur kas paslaptingesnė. Žinoma moteris socialiniuose tinkluose pareiškė, kad skyrybų tema ji nekalbės, tačiau laikui bėgant jos instagrame pasirodo vis daugiau asmeninio gyvenimo detalių, kurios ypač domina jos sekėjus. Beje, per šį audringą laikotarpį Viktorijos gerbėjų skaičius išaugo net 10 tūkst.

„Tai tarsi yra tik dviejų žmonių reikalas, tačiau, kaip matome, tai tapo tarsi visos Lietuvos reikalu, kadangi labai atvirai apie tai pasakojama. Vėlgi, mes turime suprasti, kad tai yra jų gyvenimas ir lai jie jį gyvena taip, kaip nori. Mūsų tai neturi liesti. Na, mano šeimos tai tikrai niekaip neliečia“, – patikino Natalija.

N. Bunkės instagrame – mįslingas įrašas

Laidoje minėtas N. Bunkės įrašas instagrame pasirodė pačiame V. Siegel ir D. Bunkaus skyrybų įkarštyje. Nors dainininkė tiksliai neįvardijo, apie ką kalba, daugelis jos žodžius ėmė gretinti su besiskiriančių sužadėtinių pora.

Dainininkė pripažino savo praeities klaidas ir patikino, kad skyrybų pateikimas iš gerosios pusės – meškos paslauga žinomų žmonių sekėjams.

„Žinau, išsakiusi savo mintis, didžiąją dalį jų įdėsiu jums į lūpas. Yra trendas – apsimestinis tikrumas.

„Kokia aš tikra, kaip nevaidinu savo gyvenimo savo sekėjams“. Ar tikrai? Ar tikrai mes esame gyvenimo mentorės? Ir į mus reikia lygiuotis?

Ar tikrai moteris, parduodanti savo „tobulą“ šeimą dėl sekėjų skaičiaus yra pavyzdys visoms? Ir postūmis mums skirtis dėl meilužių? Gyvename tik kartą, tikrai!!! Visi darome klaidas, iš jų mokomės.

Tik neaiškinkime, kad tai yra siekiamybė. Nes tai – vaiko pezalai. Jei, kai man buvo 25 metai, būtų buvęs instagramas, jūs mane užmėtytumėte akmenimis. Ne visada pasidavimas jausmams yra svarbiausia ir dėl jo reikia lėkti pametus galvą.

Taip padariau būdama 25-erių. Žinote, kodėl? Nes buvau paskutinė idiotė, savanaudė ir nemąstanti blondinė. Visa laimė, kad vaikų neturėjau, nes būčiau ne tik vyro psichologinę būseną, bet ir savo vaiko.

Taigi, dar kartą pagalvokite – nei tada, nei dabar, mes, influenceriai nesame pavyzdys niekam. Nei, kaip gyventi, nei, kaip statyti savo laimę. Todėl, jei tik išeina, išlipkite iš mūsų netikro rožinio gyvenimo, nes jis išties netikras.

Prisiglauskite prie savo netobulo vyro, kuris, gal ir kartais grubus, gal neatnešė tau gėlių, gal prisigėrė atėjus svečiams. Bet, mieliausioji mano, jis tikras, jis – tavo. Jį tu pasirinkai. Tik noriu pasakyti, kad jūsų namai yra daug kartų tikresni už mūsų insta-namus“, – rašė N. Bunkė.

Sužadėtuvių taip ir nevainikavo vestuvės

Delfi primena, kad dukart vedęs D. Bunkus kelti trečių vestuvių neskubėjo. Jis ir Klaipėdoje ilgus metus gyvenusi, bet po pažinties su verslininku į sostinę persikėlusi Viktorija buvo susižadėję ne vienerius metus. Pora draugystės metais laimę kūrė ir Lietuvoje, ir Kanuose. Žinia, kad sužadėtiniai pasuko skirtingais keliais, paaiškėjo šių metų birželio pradžioje.

D. Bunkaus ir V. Siegel skyrybų dramoje nemažai dėmesio atiteko ir artimam šeimos draugui, žinomos poros vaiko krikšto tėčiui Laurynui Suodaičiui. Jau ilgą laiką įtarinėjama, kad šis žmogus yra naujasis socialinių tinklų veikėjos mylimasis, apie kurį ji vis užsimena, tačiau oficialiai taip ir neįvardija.

L. Suodaitis yra kilęs iš Šakių, gyvena Vilniuje. Vidurinį išsilavinimą turintis vyras yra dirbęs D. Britanijos ambasadoje, Šakių rajono taryboje, jo pavardė šmėžavo politikoje bei „Rotary“ socialinėje veikloje. Su V. Siegel poruojamas vyras niekada nebuvo vedęs.

Vienas iš jo didžiausių hobių – medžioklė. Kalbama, kad būtent D. Bunkus parūpino jam vietą prestižiniame medžiotojų klube, į kurį patenka ir labai įtakingi politikos bei verslo atstovai.

Kada tiksliai galėjo prasidėti tariamas V. Siegel ir L. Suodaičio romanas, nežino net jiems artimi žmonės. Žinomos moters pažįstamųjų rate manoma, kad artimesnis jos ir Lauryno ryšys tęsiasi daugiau nei pusmetį.

L. Suodaitis gana dažnai matytas V. Siegel socialiniuose tinkluose. Jiedu kartu leisdavo laiką, viešėdavo vienas pas kitą svečiuose, gamindavosi valgį. D. Bunkaus buvusi mylimoji bei artimas jo bičiulis ne kartą drauge pastebėti ir pramogų verslo renginiuose.

Šiuo metu Viktorija socialiniuose tinkluose vis užsimena, kad jei tik norėtų, ji turėtų ką papasakoti apie savo buvusį sužadėtinį, tačiau nuo to esą sulaiko jam jaučiama pagarba.

„Tai yra visiškai tų dviejų žmonių reikalas. Tu niekada negali žinoti, kas buvo santykių viduje ir niekada negali smerkti, teisti žmogaus, išklausęs tik vieną pusę“, – neseniai instagrame kalbėjo Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)