Pačiame V. Siegel ir D. Bunkaus skyrybų įkarštyje Delfi turėjo išskirtinę galimybę tiesiogiai pabendrauti su žmonėmis, kurie iš arti matė, kaip vystėsi jųdviejų santykiai. Porai artimi šaltiniai papasakojo apie mažai kam žinomas jų bendro gyvenimo detales ir išsakė savo versiją, kodėl sužadėtuvių taip ir nevainikavo vestuvės.

Aistė ir Tomas (tikrieji pašnekovų vardai ir pavardės Delfi redakcijai žinomi) iš pradžių nebuvo linkę atvirai bendrauti su žiniasklaida. Susitikti ir atvirai pasikalbėti galiausiai sutikta dėl to, kad tikroji V. Siegel ir D. Bunkaus skyrybų priežastis esą taip ir liko neįvardyta. Porą pažįstantys pašnekovai liudijo, jog sužadėtinių keliai išsiskyrė dėl meilės trikampio – Viktorija esą pamilo artimiausią Danieliaus draugą, jau minėtą L. Suodaitį, ir tai neva nebėra jokia paslaptis šių trijų asmenų aplinkoje.

V.Siegel ir L.Suodaitis

Delfi šią informaciją pirmiausia siekė patvirtinti susisiekus su V. Siegel ir L. Suodaičiu, tačiau nei buvusi D. Bunkaus sužadėtinė, nei jo artimas bičiulis šia tema nekalbėjo.

Viktorija, išgirdusi klausimą apie tai, kad jos naujas mylimasis gali būti Laurynas, tepasakė: „Aš to nekomentuoju. To nėra niekur patvirtinta ir aš to nepatvirtinu.“

Paklausus, kodėl, jos manymu, neįvardijami Delfi pašnekovai, kalbėdami apie jos ir D. Bunkaus skyrybas apskritai, gretina L. Suodaičio pavardę, Viktorija laikėsi savo pozicijos. „Aš to nekomentuoju. Viso gero“, – pasakė ji ir padėjo ragelį.

L. Suodaitis į skambučius neatsiliepė. Jis taip pat ignoravo ir žinutę, kuria siekta užmegzti bent minimalų kontaktą.

Situacija kartojosi ir bendraujant su D. Bunkumi. Jis ir toliau laikėsi savo nusistatymo apie asmeninį gyvenimą nekalbėti bei pridūrė, kad vyraujančios kalbos apie jį ir buvusią mylimąją jo nedomina.

„Atsiprašau, bet aš šia tema nekalbu. Gražios jums dienos“, – palinkėjo verslininkas ir padėjo ragelį.

Santykius išardė jausmai kitam vyrui

Socialiniuose tinkluose garsėjanti ir juose su reklama dirbanti Viktorija jau pati neslepia, kad jos širdyje vietos atsirado naujam vyrui. Moteris, turinti daugiau nei 147 tūkst. sekėjų, nepabijojo viešai atskleisti, kad nutraukti santykius su Danieliumi ji panoro pati. Tiesa, kas tas naujas mylimasis, kurį ji pasirinko vietoj savo sužadėtinio, neatviravo nei V. Siegel, nei D. Bunkus.

Ilgą laiką „Discord“ serveryje, kuriame aptarinėjamas žinomų žmonių gyvenimas, virė diskusijos, kad naujas Viktorijos mylimasis neva yra artimas D. Bunkaus draugas L. Suodaitis, kuris prieš Dievą prisiekė globoti draugo šeimą ir dukrą. Anoniminiame forume apsireiškė ir verslininko vardu prisistatęs vartotojas, kuris taip pat neneigė, kad patyrė dvigubą smūgį, – esą jį išdavė ir mylimoji, ir bičiulis, kurį jis įsileido į šeimą. Nors tai sunkiai įtikima, Delfi tokią informaciją patvirtino ir Aistė, ir Tomas.

L. Suodaitis yra kilęs iš Šakių, gyvena Vilniuje. Vidurinį išsilavinimą turintis vyras yra dirbęs D. Britanijos ambasadoje, Šakių rajono taryboje, jo pavardė šmėžavo politikoje bei „Rotary“ socialinėje veikloje. Su V. Siegel poruojamas vyras niekada nebuvo vedęs. Manoma, jog jis planuoja sieti savo ateitį su politika ir dalyvauti rudenį įvyksiančiuose Seimo rinkimuose.

Laurynas Suodaitis

Vienas iš jo didžiausių hobių – medžioklė. Kalbama, kad būtent D. Bunkus parūpino jam vietą prestižiniame medžiotojų klube, į kurį patenka ir labai įtakingi politikos bei verslo atstovai.

Kada tiksliai galėjo prasidėti tariamas V. Siegel ir L. Suodaičio romanas, nežino net jiems artimi žmonės. Nepaisant to, artimoje Viktorijos aplinkoje dar gerokai prieš skyrybas teigta, kad Danielius savo sužadėtinei nuklydimą į kairę su artimu bičiuliu kartą jau atleido, tačiau istorija neva buvo linkusi kartotis. Žinomos moters pažįstamųjų rate manoma, kad artimesnis jos ir Lauryno ryšys tęsiasi daugiau nei pusmetį.

Atrodė, kad Viktorija jau iš anksto žinojo, kur nori kraustytis. Tarsi viską būtų jau seniausiai suplanavusi.
Aistė.

„Man pats Danielius pasakojo, kad sukaupė visą kantrybę, perlipo per save ir jai atleido. Jis ant Viktorijos net balso nepakėlė, tik pasakė, kad Lauryno jos gyvenime daugiau nebebūtų. Danielius norėjo susitaikyti, kalbėjo, kad visko gyvenime būna, yra ir pats daręs klaidų, kalbant apie santykius, tad nepuola nei teisti, nei smerkti. Jam buvo ypač svarbūs šie santykiai bei judviejų dukra. Dėl to jis buvo linkęs atleisti ir negriauti šeimos. Jei tai būtų buvęs tik vienas kartas, jis tikrai būtų atleidęs, bet ši nesąmonė nesibaigė. O Viktorija toliau prisiekinėjo meilę Danieliui, kad suprato savo klaidą, pasirinko jį ir šeimą. Žiauru...“, – kalba Aistė.

„Tada prasidėjo kalbos apie išsikraustymą, Danielius siūlėsi pagyvensiąs viešbutyje, kad ji galėtų likti jų namuose ir pagalvotų, ką nori daryti, bet atrodė, jog Viktorija jau iš anksto žinojo, kur nori kraustytis. Tarsi viską būtų jau seniausiai suplanavusi“, – pridūrė ji.

Tai, kad kažkas ne taip, Danielius esą ėmė justi dar tada, kai buvo Kanuose, o Viktorija grįžo į Lietuvą. Vilniuje leidusi dienas, ji netrukus išvyko su škotų milijonieriaus Duncano Bannatyne'o mylimąja Nigora Bannatyne į Majamį.

Kaip pasakoja pašnekovai, Danielius nesigriebė ieškoti romano įrodymų V. Siegel telefone ar ją sekti – jis tiesiog jautė, kad sužadėtinė tarsi žaidžia dvigubą žaidimą. Supratusi, kad nebėra vietos blefui, Viktorija esą pati prisipažino apie savo ir L. Suodaičio užmegztus santykius.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

„Danielius labai mylėjo Viktoriją, buvo jai ištikimas, nuolatos rūpinosi ja ir atleisdavo jaunatviškus kaprizus. Protu nesuvokiama, kaip ji galėjo jį išduoti, ir dar su artimiausiu šeimos žmogumi. Tuo pačiu metu socialinėje erdvėje, žiniasklaidoje liaupsindama Danielių, koks jis nuostabus vyras ir tėvas... Kosmosas kažkoks“, – Delfi pakalbinta pasakojo dar viena artima poros draugė, anksčiau daug laiko praleisdavusi su sužadėtiniais.

Tiesa, ir Danieliaus, ir Viktorijos aplinkoje abejojama, kad naujieji jos santykiai su L. Suodaičiu tęsis ilgai. Delfi pašnekovai tikina, kad tai tėra susižavėjimas, jog Laurynas neva sunkiai pajėgs atlaikyti Viktorijos charakterį ir poreikius. O štai su Danieliumi esą galėjo jaustis tarsi už sienos. Buvusių sužadėtinių ratui priklausantys žmonės svarsto, kad kai romanas taps realiais santykiais, gali dingti viso to žavesys, tad nauja pora veikiausiai pasuks skirtingais keliais.

Danielius ne tik prarado mylimąją ir draugą, bet apskritai pasitikėjimą žmonėmis.
Tomas.

Be to, žinomą verslininką pažįstantis Tomas sako, kad naujas V. Siegel mylimasis nė nesiteikė pasikalbėti akis į akį su Danieliumi. Kontakto L. Suodaitis esą vengė ir telefonu. Danieliui artimas žmogus minėjo, kad jis parašė tik vieną trumpąją žinutę, kurioje prisipažino esąs viską gyvenime sugriovęs bekiaušis. Su jį išdavusiu draugu, pašnekovo teigimu, mėgino susisiekti ir pats D. Bunkus, tačiau nesėkmingai.

Akivaizdu, kad dabartinė situacija sudėtinga tiek Danieliui, tiek pačiai Viktorijai. „Atrodo, kad ji pati nelabai supranta, kas vyksta. Gal pajuto, kad Danieliui ne taip ir rūpi, jog išsikraustė, nes jis nemaldauja jos sugrįžti. Bet ji jau pati apsiskelbė mylinti kitą, tad kelio atgal nebėra. Viktorija jau ėmė afišuoti naujus santykius. O Danielius ne tik prarado mylimąją ir draugą, bet apskritai pasitikėjimą žmonėmis“, – pabrėžia Tomas.

V.Siegel ir L.Suodaitis

Po skyrybų Viktoriją ir Danielių sieja finansai

Net ir garsiai nuaidėjus skyryboms žinoma pora ateityje vis tiek turės bendrauti. Karantino metu jiedu džiaugėsi bendrai pradedamais dviem naujais verslais – elektronine V. Siegel vardo parduotuve ir maisto hale „Gastronomas Food Hall“, kurią D. Bunkus įsigijo kartu su verslo partneriu iš Monako.

Elektroninė parduotuvė oficialiai priklauso D. Bunkui ir V. Siegel lygiomis dalimis, Danielius yra įmonės direktorius. Nepaisant išdavystės, žinomas verslininkas esą neplanuoja keisti dabartinės tvarkos ir „Dress like VS“ jis toliau valdys kartu su buvusia sužadėtine.

Kai pamačiau, kaip Viktorija bendrauja su Danieliumi, man nukrito net menkiausias abejonės šydas. Ji jo net neatsiprašė už tokį pažeminimą. O juk viską buvo galima padaryti gražiai.
Aistė.

Vienas versle žinomas asmuo Delfi taip pat turėjo ką pridurti kalbant apie šią istoriją. „Nenoromis girdėjau jų pokalbį telefonu būdamas viename sostinės restoranų. Jis pasakė Viktorijai, kad nėra prasmės žlugdyti pelningą verslą, juk vis tiek galų gale viskas liks vaikams. Net ir po tokių išdavysčių Danielius kalbėjo ramiai – pasiūlė Viktorijai pasirašyti akcininkų sutartį, kad abi pusės jaustųsi saugiai ir būtų apsaugotos nuo emocijomis grįstų sprendimų“, – pasakojo jis.

Tiesa, padėtis su „Gastronomas Food Hall“ kiek kitokia. Anksčiau V. Siegel Delfi sakė, kad prie šios maisto halės ji prisidės idėjomis, rūpinsis reklama ir iš dalies bus atsakinga už interjero sprendimus. Ar po pastarųjų įvykių šiame versle Viktorijai dar liko vietos, kol kas neaišku.

Danielius Bunkus su drauge

Nepaisant to, remonto darbai nestovi vietoje. Portalo žiniomis, tarp interjerą patalpose kuriančių architektų bei dizainerių yra ir bene žinomiausio šalyje floristo Manto Petruškevičiaus pavardė.

„Bendrame rate stebimasi, kodėl Danielius, kuris buvo išduotas, apskritai jai versle palieka vietos. Juk kitas jo vietoje viską užrauktų, ir tai nebūtų nuostabu. Danielius demonstruoja išties sunkiai suvokiamą kantrybę Viktorijos atžvilgiu“, – pusiau juokais kalbėjo Tomas.

„Ji pati pasirinko baigti šiuos santykius, tačiau kalta Viktorija tikrai nesijaučia. Ji elgiasi kaip narcizė, kai viskas tarsi sukasi tik aplink ją. Pavyzdžiui, ji tikrai nesidomi, kaip dėl visko jaučiasi Danielius, ji tik visko reikalauja ir galvoja apie save. Kai pamačiau, kaip Viktorija su juo bendrauja, man nukrito net menkiausias abejonės šydas. Ji jo net neatsiprašė už tokį pažeminimą. O juk viską buvo galima padaryti gražiai“, – antrino Aistė.

Santykius aptarinėja instagrame ir „Discord“

L. Suodaitis gana dažnai matytas V. Siegel socialiniuose tinkluose. Jiedu kartu leisdavo laiką, viešėdavo vienas pas kitą svečiuose, gamindavosi valgį. D. Bunkaus mylimoji bei artimas jo bičiulis ne kartą drauge pastebėti ir pramogų verslo renginiuose.

Viktorijos instagrame stebėtinai pakilo sekėjų aktyvumas ir jų kiekis – pasirodžius žiniai apie jos ir Danieliaus skyrybas ją stebinčių žmonių skaičius per trumpą laiką padidėjo bene 10 tūkst.

Šiuo metu Viktorija socialiniuose tinkluose vis užsimena, kad jei tik norėtų, ji turėtų ką papasakoti apie savo buvusį sužadėtinį, tačiau nuo to esą sulaiko jam jaučiama pagarba.

Danielius Bunkus, Viktorija Siegel

„Tai yra visiškai tų dviejų žmonių reikalas. Tu niekada negali žinoti, kas buvo santykių viduje ir niekada negali smerkti, teisti žmogaus, išklausęs tik vieną pusę“, – neseniai instagrame kalbėjo Viktorija.

„Nusprendžiau, kad aš niekada viešai savo pozicijos nesakysiu, kad ir ką kitas žmogus apie mane lotų, kad ir ką sakytų. Man tai yra žema. Laikas buvo kartu, tu buvai su tuo žmogumi kartu, todėl turi likti kažkokia pagarba. Dar kartą sakau – niekada nesmerkite iš oro, nes jūs nežinote, kas buvo viduje.

Galėjau tylėti, neprisipažinti jums, kad įsimylėjau, kad turiu kitą vyrą, galėjau meluoti, sakyti, jog Danielius meluoja. Bet aš prisipažinau, nes noriu būti su jumis atvira, juk vis tiek anksčiau ar vėliau viską sužinotumėte.

Tai yra tik mano reikalas. Aš gimiau tik vieną kartą ir noriu būti laiminga. Jeigu jūs galvojate, kad nuo tobulos šeimos, nuo tobulų santykių, nuo tobulo vyro yra pabėgama, tai tikrai ne.

Nuo tobulos šeimos, nuo tobulų santykių ir nuo tobulo vyro nepabėgama.
Viktorija Siegel.

Kaip ir sakiau, pasikartosiu, baigdama savo mintį, kad skyrybos yra dviejų žmonių reikalas. Aišku, kai esi viešas ir matomas, labai lengva teisti, smerkti, sakyti, bandyti pamokyti, kaip gyventi. Bet, manau, šį dalyką gali išspręsti tik du žmonės, kurie gyveno kartu, ir santykius turėtų užbaigti be jokių pamokslų, patarimų iš šono, nes niekada negali įlįsti į šeimą ir niekada nesužinosi, kaip ten buvo iš tiesų.

Jei norite iš manęs informacijos, laukiate, kada pradėsiu pilti purvą ant Danieliaus, to tikrai nesulauksite. Kaip ir minėjau, gerbiu šį žmogų. Iš pagarbos jam, iš pagarbos vaikui aš tikrai cirkų nedarysiu“, – savo paskyroje kalbėjo V. Siegel.

Moteris taip pat pridūrė, kad nenori dėl savo pasirinkto gyvenimo kelio būti laikoma pavyzdžiu. „Tikrai nesijaučiu pavyzdžiu, bet aš tiesiog privalėjau pasakyti tiesą, kaip yra, nes nemanau, kad buvo prasmės meluoti“, – savo mintis užbaigė ji.

D. Bunkus, V.Siegel ir L.Suodaitis

Tiesa, Delfi pašnekovai abejoja, ar buvusi D. Bunkaus mylimoji apskritai turi ką nors atskleisti, ko nežinotų visuomenė. Būtent dėl to porai artimi žmonės ima svarstyti, kad šioje istorijoje dar gali atsirasti įvairių provokacijų.

„Ji neturi ko pasakyti, todėl ir kalba užuominomis. Juk jei vyras iš tiesų būtų ką nors blogo padaręs, vargu ar tą ji slėptų, nes deklaruoja esanti atvira savo sekėjams. Atrodo, kad ji tiesiog bando laimėti laiko, kol galvoja strategiją“, – svarsto su pora anksčiau ne kartą viešumoje pastebėta Aistė.

Kadangi V. Siegel atviresnė buvo instagrame, D. Bunkus taip pat rado platformą, kurioje ėmėsi atvirauti. „Discord“ forumas verslininkui esą tapo vieta, kurioje jis galėjo pasėti bent menkiausią abejonę, kad viskas gali būti gerokai kitaip, nei rodoma socialiniuose tinkluose. Tikinama, kad serveryje, pavadinimu „Pletkai“, paskalas apie save skaito ir V. Siegel su L. Suodaičiu.

„Danielius gailisi tik vieno, kad tiesiai šviesiai neparašė, jog Viktorija jį išdavė su Laurynu, o šis krikštynose prisiekė prieš Dievą saugoti, globoti ir rūpintis jo šeima. Tuomet visiems viskas būtų buvę aišku“, – sako Tomas.

Pažymima, kad visi anksčiau minėti teiginiai iš bendro poros rato nebūtinai yra tiesa, nes, kas vyksta už uždarų durų, geriausiai žino tik patys besiskiriantys sužadėtiniai.

Delfi primena, kad dukart vedęs D. Bunkus kelti trečių vestuvių neskubėjo. Jis ir Klaipėdoje ilgus metus gyvenusi, bet po pažinties su verslininku į sostinę persikėlusi Viktorija buvo susižadėję ne vienus metus. Pora draugystės metais laimę kūrė ir Lietuvoje, ir Kanuose. Žinia, kad sužadėtiniai pasuko skirtingais keliais, paaiškėjo šių metų birželio pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1069)