Socialiniuose tinkluose aktyvi Viktorija vis dažniau sekėjams atskleidžia savo ir D. Bunkaus skyrybų detales. Naujausiuose įrašuose instagrame moteris, nors ir neįvardino apie ką tiksliai kalba, tikėtina, sureagavo į N. Bunkės komentarą.

„Nesitikėjau ir niekada negalvojau, kad dviejų žmonių skyrybos, kurios yra tik dviejų žmonių reikalas, gali būti tokios įdomios kitiems žmonėms“, – savo vaizdo žinutėje kalba moteris.

Daugiau nei 147 tūkst. sekėjų instagrame turinti V. Siegel tikino, kad jai pačiai tokie dalykai niekada nerūpėtų, todėl ją stebina aplinkinių reakcijos.

„Tai yra visiškai tų dviejų žmonių reikalas. Tu niekada negali žinoti, kas buvo santykių viduje ir niekada negali smerkti, teisti žmogaus, išklausęs tik vieną pusę“, – toliau kalbėjo Viktorija.

„Nusprendžiau, kad aš niekada viešai savo pozicijos nesakysiu, kad ir ką kitas žmogus apie mane belotų, ką besakytų. Man tai yra žema. Laikas buvo kartu, tu buvai su tuo žmogumi kartu, todėl turi likti kažkokia pagarba. Dar kartą sakau – niekada nesmerkite iš oro, nes jūs nežinote, kas buvo viduje.

Galėjau tylėti, neprisipažinti jums, kad įsimylėjau, jog turiu kitą vyrą, galėjau meluoti, sakyti, kad Danielius meluoja. Bet aš prisipažinau, nes noriu būti su jumis atvira, nes vis tiek anksčiau ar vėliau viską sužinotumėte.

Tai yra tik mano reikalas. Aš gimiau tik vieną kartą ir noriu būti laiminga. Jeigu jūs galvojate, kad nuo tobulos šeimos, nuo tobulų santykių, nuo tobulo vyro yra pabėgama, tai tikrai ne.

Kaip ir sakiau, pasikartosiu, baigiant savo mintį, kad skyrybos yra dviejų žmonių reikalas. Aišku, kai esi viešas ir matomas, labai lengva teisti, smerkti, sakyti, bandyti pamokyti, kaip gyventi. Bet, manau, šį dalyką gali išspręsti tik du žmonės, kurie gyveno santykiuose ir juos užbaigti be jokių pamokslų, patarimų iš šono, nes niekada negali įlįsti į šeimą ir niekada nesužinosi, kaip ten buvo iš tiesų.

Jei norite iš manęs informacijos, laukiate, kada pradėsiu pilti purvą ant Danieliaus, to tikrai nesulauksite. Kaip ir minėjau, gerbiu šį žmogų. Iš pagarbos jam, iš pagarbos vaikui aš tikrai cirkų nedarysiu“, – savo instagramo paskyroje kalbėjo V. Siegel.

Moteris taip pat pridūrė, kad nenori savo pasirinktu gyvenimo keliu būti laikoma pavyzdžiu.

„Tikrai nesijaučiu pavyzdžiu, bet aš tiesiog privalėjau pasakyti tiesą, kaip yra, nes nemanau, kad buvo prasmės meluoti“, – savo mintis užbaigė ji.

Delfi primena, kad šią V. Siegel vaizdo žinutę veikiausiai išprovokavo ketvirtadienio vakarą paviešintas N. Bunkės komentaras apie dėl populiarumo parduodamą šeimą. Nors dainininkė tiksliai neįvardijo, apie kuriuos žmones ji kalba, daugelis pamanė, kad ji galvoje turi D. Bunkaus ir V. Siegel garsiai aidinčias skyrybas.

N. Bunkė pripažino savo praeities klaidas ir patikino, kad skyrybų pateikimas iš gerosios pusės – meškos paslauga žinomų žmonių sekėjams.

„Žinau, išsakiusi savo mintis, didžiąją dalį jų įdėsiu jums į lūpas. Yra trendas – apsimestinis tikrumas.

„Kokia aš tikra, kaip nevaidinu savo gyvenimo savo sekėjams“. Ar tikrai? Ar tikrai mes esame gyvenimo mentorės? Ir į mus reikia lygiuotis?

Ar tikrai moteris, parduodanti savo „tobulą“ šeimą dėl sekėjų skaičiaus yra pavyzdys visoms? Ir postūmis mums skirtis dėl meilužių? Gyvename tik kartą, tikrai!!! Visi darome klaidas, iš jų mokomės.

Tik neaiškinkime, kad tai yra siekiamybė. Nes tai – vaiko pezalai. Jei, kai man buvo 25 metai, būtų buvęs instagramas, jūs mane užmėtytumėte akmenimis. Ne visada pasidavimas jausmams yra svarbiausia ir dėl jo reikia lėkti pametus galvą.

Taip padariau būdama 25-erių. Žinote, kodėl? Nes buvau paskutinė idiotė, savanaudė ir nemąstanti blondinė. Visa laimė, kad vaikų neturėjau, nes būčiau ne tik vyro psichologinę būseną, bet ir savo vaiko.

Taigi, dar kartą pagalvokite – nei tada, nei dabar, mes, influenceriai nesame pavyzdys niekam. Nei, kaip gyventi, nei, kaip statyti savo laimę. Todėl, jei tik išeina, išlipkite iš mūsų netikro rožinio gyvenimo, nes jis išties netikras.

Prisiglauskite prie savo netobulo vyro, kuris, gal ir kartais grubus, gal neatnešė tau gėlių, gal prisigėrė atėjus svečiams. Bet, mieliausioji mano, jis tikras, jis – tavo. Jį tu pasirinkai. Tik noriu pasakyti, kad jūsų namai yra daug kartų tikresni už mūsų insta-namus“, – rašė N. Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)