Indrė neslėpė, jog karantinas šiek tiek pakoregavo kasdienybę, – teko išmokti derinti darbą ir buvimą su vaikais.

„Anksčiau sakiau, kad labai pasiilgau žmonių, o dabar supratau, kad aš jų bijau. Tokia lyg laukinukė. Pripratau būti užsidariusi namuose su vaikais. Su treningais, neplauta galva, juk vis tiek niekur nereikia eiti. <...> O kalbant apie nuotolinį darbą, tai galiu išvardinti kelis privalumus. Tu išmoksti pasigrimuoti, „susistatyti“ kadrą. Bet būna ir kitokių situacijų. Sėdžiu virtuvėje ir per kamerą matau, kad į virtuvę įeina Cecilija ir atsidaro šaldytuvą“, – šyptelėjo Indrė ir pridūrė, kad vaikai ir šuniukai kadre neretai tampa privalumu.

Žinoma moteris laidoje pasakojo, jog jau 61 dieną laikosi sporto režimo.

„Aš sau pažadėjau padaryti „virvutę“, nesuprantu, dėl ko; aš niekada nepadarydavau „virvutės“, bet galvoju: reikia padaryti. Tada prispaudė karantinas ir nebebuvo kur dingti. <...> Po 34 dienų man pavyko padaryti „virvutę“, – džiūgavo moteris ir žiūrovų akivaizdoje parodė, ką išmoko per 34 dienas.

Kalbėdama apie karjeros pradžią, Indrė neslėpė, kad žinia apie nėštumą tuometinių jos darbdavių nenudžiugino.

„Buvau pasirašiusi sutartis su dviem televizijomis, jos neapsidžiaugė mano nėštumu. Kai mano gyvenime atsirado Cecilija, prasidėjo keistas laikotarpis. Nors būti namuose man labai patiko, tačiau žiniasklaidos klausimai, ką veikiu, kol auginu vaiką, buvo keisti. Aš nieko nespėdavau. Viską susitvarkydavau, ją nuprausdavau, pasidarydavau arbatos ir tiesiog žiūrėdavau, kaip ji miega, – pasakojo I. Stonkuvienė. – Verslą sukūriau, kai turėjau abu vaikus. Tuomet buvo labai sunku. <…> Paskui ėmiau kurti projektą „Mamų pasaulyje“. Pamenu, važiavau su Cecilija namo iš darželio, o ji dainavo savo išmoktas daineles. Iš pradžių tu tuo džiaugiesi, antrą kartą galbūt jau kiek mažiau džiaugiesi tuo talentu, o kai dvidešimt penktą minutę girdi tą patį be sustojimo, prasideda nervinis nevalingas tikas.“

Nors šiandien moteris jau gali rinktis prekių ženklus, su kuriais nori dirbti, visgi prieš kelerius metus Indrė teigė priimdavusi kiekvieną pasiūlymą.

„Iš pradžių niekam neatsakydavau, todėl dirbdavau praktiškai visą parą. Dauguma didžiųjų prekės ženklų su manimi dirba iki šiandien, o praėjo jau šešeri metai. <...> Mes nežinojome, į ką lygiuotis, kaip viską strateguoti, o dabar juk visi yra influenceriai. Beje, per karantiną visi tapo influenceriais, – teigė moteris. – Aš viską darau natūraliai ir storių iš naujo neperfilmuoju. Būnu ir susivėlusiais plaukais, be makiažo.“

Indrė neslėpė, jog kartais išlenda tam tikri personažai. Prakalbus apie „Žmonių“ apdovanojimuose pasakytą kalbą, ji prisipažino, jog to neplanavo iš anksto.

„Per tiek metų, kiek esu viešumoje, ne kartą parodžiau, kad neturiu jokių kaukių. Jeigu man skaudu arba liūdna, aš tuo ir dalinuosi. <...> Dažnai į renginius nevaikštau, tačiau į „Žmonių“ apdovanojimus ėjau, nes jau du kartus buvau „Mylimiausių žmonių“ kategorijos nominante. <...> Į didelę šventę atėjau nusiteikusi draugiškai. Tačiau esu pripratusi pakovoti už save. Privalėjau parodyti, jog neleidžiu ant savęs „stumti“, – kalbėjo laidos pašnekovė.

Pirmieji susitikimai su projekto „Moterų pasaulyje“ gerbėjomis, pasak moters, įvyko dėl natūralių priežasčių.

„Dabar jau suprantu, kodėl šis projektas atsirado. Kai organizavau pirmąjį renginį, nuoširdžiai nežinojau, ką darysiu. Mano vienintelė vizija buvo kalbėti apie pogimdyminę depresiją. <...> Kai įvyko sekėjų šuolis, pasakiau savo prodiuserei, kad aš noriu susitikti ir pamatyti gyvai visą būrį tų mane palaikančių žmonių. Norėjau padėkoti joms“, – teigė Indrė.

Kalbėdama apie keisčiausius nutikimus, I. Stonkuvienė patvirtino, jog buvo nustebinta gavusi dovanų šokoladinį savo pačios atvaizdą.

„Aš apie jį sužinojau būdama Egipte. Vienas populiarus inluenceris iš Ukrainos pasidalino tokiu vaizdu – jis rodė viešbučio kambarį, gyrė aptarnavimą ir teigė nesuprantantis, „ką ta moteris veikia mano lovoje“. O ten buvau aš – šokoladinė. Pasidalinau vaizdo įrašu savo paskyroje. <...> Kadangi viešbučio atstovai žinojo, jog viešbutyje atostogauju aš, kaip padėką už apsilankymą pagamino mano šokoladinį altorėlį, – juokiasi moteris. – Malonus jausmas save valgyti, skanu.“

Moteris akcentavo, jog moteriai būti savarankiškai, – itin svarbu.

„Deimantą nusipirkau pati – neišlaukiau, kol man jį kas nors padovanos. Laukiau, bet nenupirko, tai nuėjau ir pati nusipirkau, – humoro jausmo nepraranda Indrė. – O jei rimtai, geriausias daiktas yra tas, kurį nusiperki pati. Tada neturi niekam teisintis, jaustis skolinga, jauti vidinį tvirtumą, pasitikėjimą.“

Visą pokalbį su Indre Stonkuviene galite pamatyti laidoje „Laikykitės ten“ su Andriumi Tapinu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (347)