Delfi susisiekus su Vilma, ji savo šeimos laime džiaugtis viešai neskubėjo, tačiau pokalbiui įpusėjus keturių vaikų mama visgi sutiko trumpai papasakoti apie savo ir vyro santykius.

„Mūsų diena buvo vakar, ją paminėjome kartu išeidami pavakarieniauti. Nieko ypatingo nerengėme“, – šyptelėjo ji, tačiau pridūrė, kad kasmet su mylimuoju nepamiršta savo vestuvių datos.

Pastaruoju metu šalies pramogų versle, regis, daugiau skambėjo naujienos apie skyrybas, o ne apie laimingos santuokos paslaptis. Nors Vilma savo asmeniniu gyvenimu dalijasi kukliai, ji sutiko, kad norint išlaikyti ilgalaikius ir sėkmingus santykius reikalinga daug pastangų.

„Reikia atsidavimo vienas kitam, supratimo, kantrybės – tai reikalauja daug pastangų. Laimei, mes randame tą kelią, kuriuo mums pavyksta eiti kartu. Net nepastebėjome, kaip prabėgo tie 15-ika metų. Atrodo, kad viskas vyko dar taip neseniai, bet pažiūrime į vaikus ir suprantame, kiek to laiko prabėgo. O atrodo, kad tik vakar susitikome“, – šiltai pasakoja pašnekovė.

Moteris sako, kad prabėgusių metų santuokoje kol kas per daug nesureikšmina, kadangi ji ir Robertas lygiuojasi į ilgaamžišką Vilmos tėvų santykių pavyzdį.

„15-ika metų atrodo dar nėra labai didelė sukaktis, va, kai bus 40-imt, tuomet tikrai bus ką švęsti. Šiais metais atšventėme mano tėvelių 40-ąsias santuokos metines – tai mums pavyzdys, į juos žvelgdami mes lygiuojamės. Kai to pasieksime, gal tuomet ir bus galima girtis, tuomet tikrai daugiau papasakosiu“, – nusijuokia V. Javtokienė.

Pora romantiška sukaktimi pasidžiaugė ir socialiniuose tinkluose. R. Javtokas instagrame pasidalijo romantiška nuotrauka su žmona, kurioje ji laikė gėlių puokštę.

„15 metų santuokoje!“ – pasidžiaugė jis.

Tūkstančius sekėjų turintis krepšinio atstovas po šiuo savo įrašu sulaukė begalės sveikinimų ir gražių internautų palinkėjimų.

Delfi primena, kad V. ir R. Javtokai aukso žiedus sumainė 2005-aisiais metais Vilniaus metrikacijos skyriuje, vėliau santuokos ceremonija vyko Trakų pilyje. Pora augina keturis vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)